keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Uutuustuote finnien nujertamiseen!

Saamme loppuviikosta myyntiin Dermalogican uusimman tuotteen Medibac linjan Breakout Control geelin. Ihon rasvoittuminen ja finnit ovat todella haasteellisia hoidettavia, mutta Dermalogican Medibac linjan tuotteilla on tullut näkyviä tuloksia aika helposti. Nyt, kun tulee käyttöön vielä tämä uutuustuote, niin näkyvät tulokset tulee entistä nopeammin.

Breakout Control 30 ml 74€ on päiväkäyttöön tarkoitettu tehotippa rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Yöksihän Medibac linjassa on jo Overnight Clearing Gel (68€), jota käytetään yksinään. Nyt tämä uusi tehotippa levitetään aamuisin ensimmäisenä puhtaalle iholle, joko koko kasvoille, tai vain finnikohtiin. Sen päälle laitetaan vielä Dermalogican kosteusvoide. Esimerkiksi Oil Control Lotion (58€), tai Active Moist ( 50 ml 55€, 100 ml 76€).

Breakout Control ei kuivata ihoa ja tuki huokosia, vaan toimii rauhoittavasti ja bakteereja tuhoavasti, kuin luonnon oma antibiootti. Tehotippa ei hoida pelkkiä rasvoittuvan ihon sen hetken ongelmia, vaan pyrkii normalisoimaan ja tasapainottamaan ihon niin ettei talirauhaset enää tuota liikaa talia. Dermalogica on kehittänyt luonnollisen antibiootinomaisen raaka-aineen lactobacillus hedelmäkäyteen, joka ehkäisee tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa. Antioxidanttiset teepuuöljy ja sinkkisulfaatti rauhoittavat tulehdusta ja sitä kautta näppykohtien punoitusta. Breakout Control vähentää talirauhasten toimintaa, mutta ei kuivata ihoa. Nämä tehokkaat raaka-aineet tekevät Breakout Control tehotipasta varsinaisen täsmäaseen finnejä vastaan ja vaikutukset alkavat näkyä noin kolmen viikon kuluessa.

Aikuisiän acneen ja vaikeasti tulehtuneelle iholle kannattaa käyttää muitakin Medibac linjan tehotuotteita. Overnight Clearing Gel yöksi on huipputehokas ja Clearing Skin Wash, tai Dermal Clay puhdistustuotteet yhdistettynä Precleanse alkupuhdistusaineeseen sulattaa rasvan ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta kuivattamatta. Kerron heti, kun tuote on meillä hyllyssä ja se tulee myös verkkokauppaan.

8 kommenttia:

 1. Hieno homma, että sitä saa jo meiltäkin. Siskoni toi sitä jenkeistä jouluna mulle ja se on kyllä paras aine mitä olen finninaamaani laittanut. Keltapäisiä tulehtuneita pikkufinnejä ei oikeastaan enää synny ja iho ei kiillä rasvasta jo puoleltapäivin.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun tulee uusia aineita. Omalle nassulleni tuo Overnight clearing gel ja oil control lotion oli pelastus. Sain viime kesänä raskauden aikaisen acnen ja ihoni kukki märkäpäitä ja mustapäitä täysillä, kun hellekin vielä lisäsi niitä. Mitään antibiootteja ei voinut ajatella ja apteekin rasvat vaan pahensi ihoa kuivattamalla sitä liikaa.
  Kävin kotikaupungissani kosmetologilla, joka käyttää Dermalogicaa ja yhden ihonpuhdistuksen ja kolmen viikon kotihoidon jälkeen finnit väheni puoleen. Onneksi sain kosmetologilta hyvät aineet ja iho parani arpia jättämättä. Nyt pärjäilenkin jo Active moistilla ja muilla sekaihon aineilla, mutta nuo acneihonaineet oli tosi hyviä. Suosittelen.

  Ada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä omakohtaisista kokemuksista. Dermalogican Medibac linjan tuotteista on tullut paljon myönteistä palautetta, koska ne eivät kuivata. Raskausajan acne on todellakin hankala hoidettava, koska mitään suunkautta otettavaa lääkitystä ei voi käyttää. Yleensä jo pelkkä Overnight Clearing Gelin käyttö yöksi auttaa paljon. Tiedän, että tästä uudesta Breakout Control tuotteesta tulee hyvin suosittu, koska sitä voi käyttää vain paikallisestikin.

   Inkeri

   Poista
 3. Dermalogicalla oli joskus myynnissä tällainen tehotippa, tai boosteri mikä oli tosi hyvä. Muistaakseni se poistettiin meiltä jonkun apteekkilain takia. Onko tämä uusi saman tyyppinen?

  Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vaikutuksiltaa saman tyyppinen, kuin tuo vanha Clearing Booster mikä on ollut kymmenisenvuotta pois Suomen myynnistä. Se sisälsi bentsyyliperoksidia ja Suomessa sitä sisältäviä tuotteita saa myydä, vaan apteekissa. Bentsyyliperoksidi on myös voimakkaasti kuivattava ja siksi Dermalogica on jo pitkään kehittänyt uutta raaka-ainetta rasvaista ihoa rauhoittamaan. Nyt Breakout Control sisältää kasvikunnasta saatua bioteknistä lactobacilluskäytettä, joka rauhoittaa tulehduksen ja vähentää talirauhasten toimintaa kuivattamatta liikaa.

   Inkeri

   Poista
 4. Olen samaa mieltä näiden kommenttien kanssa, että Medibacin tuotteet ovat jo tähänkin mennessä olleet ainoita mitkä tehoaa kuivattamatta naamaa niin, että hilse pölisee. Oil Control Lotion on huippujuttu meikin alle, koska se tosiaan pitää öljyisyyden kurissa. Medibacin aineet ovat myös helppoja käyttää ettei mene joka ilta tuntia naaman kanssa puljatessa.
  Tiia

  VastaaPoista
 5. Onkos näissä Dermalogican medibacin aineissa vielä sellaset puhdistusliinat, jotka hillitsi ihon rasvoittumista? Nyt en tarkoita näitä Precleansen liinoja, vaan ne aikaisemmat puhdistusliinat desinfioi ihan kunnolla rasvaisen ihon. Käytin aikanaan niitä reilun viikon ennen kuukautisia ja ne oli nopea tapa pysäyttää finnien synty.

  VastaaPoista
 6. Niitä ei enää valmisteta sen jälkeen, kun Precleanse Wipesit tuli myyntiin. Purifying Wipesin käyttäjäkunta oli hyvin vähäinen ja nyt kaikki ovat siirtyneet näihin Precleansen puhdistusliinoihin. Suosittelen sinullekin, että kokeile niitä puhdistamiseen ja tätä uutta Breakout Controlia rauhoittamaan finnejä.

  Inkeri

  VastaaPoista