maanantai 2. maaliskuuta 2015

Uusin tähtitarjous on Super Rich Repair hoitovoide!

SUPER RICH REPAIR 50 ml NYT 97€ norm.127€, SAAT LAHJAKSI VOITEEN MUKANA matkakoot Eye Make-up Remover silmämeikinpoistoaineen, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voiteen yöksi ja Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteen päiväksi, sekä Defence Solar Booster sk 50 aurinkosuojavoiteen. Lahjapakkauksen arvo 47€.

Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin ja ravitsevin hoitovoide sekä yöksi, että päiväksi. Jokainen yli kolmekymppinen asiakkaamme käyttää sitä pari pakkausta talven aikana. Moni kuivaihoinen käyttää sitä läpivuoden, koska se sopii päivällä myös meikin alle. Siitä on nykyisin tullut Marin suosikkivoide jota hän käytti koko viime kesänkin ja oli tyytyväinen, kun meikki pysyin hyvin helteelläkin. Nyt on jo pitkä lämmityskausi takana ja vaikka talvi on ollut leuto, niin kyllä sisäilman kuivattava vaikutus alkaa tuntua. Siksi suosittelisinkin, että jokainen yli kolmekymppinen käyttäisi tässä talven lopulla yhden Super Rich Repair pakkauksen. Näin iho pääsisi eroon talven rasituksista.

Nuo mukana olevat matkakoot ovat tarkoin valittu ja haluan, että asiakkaat pääsee kokeilemaan juuri nämä tuotteet. Defence Solar Booster sk 50 riittää noin viikon käyttöön ja se kannattaa kyllä kokeilla. Sehän on tavallaan tehotippa, joka voidaan sekoittaa mihin tahansa voiteen joukkoon ja tehdä siitä aurinkosuojavoide. Näin toisen voiteen joukossa se tuo suojakertoimen kolmekymmentä. Sen voi laittaa myös kaikkien voiteiden päälle ennen meikin tekoa ja silloin suoja on 50. Nyt, kun alkaa satunnaisesti olemaan kirkkaita aurinkopäiviä silloin kannattaa tipauttaa voiteeseen Defence Solar Booster ja sehän voidaan sekoittaa ihan mihin tahansa kosteusvoiteeseen.

Super Rich Repairista voisi sanoa, että se on perinteinen ryppyvoide, joka sisältää parhaat raaka-aineet hidastamaan vanhenemista. Kuitenkin modernin teknologian avulla siitä on saatu ohut helposti levittyvä voide, joka käy meikinkin alle. Huomaa, että tarjous on voimassa 15.3-15 saakka.

1 kommentti:

  1. Pyydän anteeksi, että näissä viime viikon jutuissani oli vielä tavallistakin enemmän kirjoitusvirheitä. Mari oli talvilomalla ja työpäiväni hiukan venyivät. Useimmat blogijutut kirjoitin puolenyön tienoilla ennen nukkumaan menoa ja nyt huomaan ettei ajatus oikein pysynyt koossa. Toivottavasti jutun ydin kävi kuitenkin selväksi.

    Inkeri

    VastaaPoista