perjantai 6. maaliskuuta 2015

Extratarjous C-12 Concentrate tehotipasta!

Sain vielä Dermalogican maahantuojalta pienen erän tosi suosittua ChromaWhiten C-12 Concentrate tehotipasta. Nythän tuo pigmenttiä hajoittava ja ihon väriä tasoittava ChromaWhite tuotelinja uudistuu ja uudet tuotteet tulee myyntiin huhtikuussa. Ymmärtääkseni suurta muutosta ei ole tulossa, mutta pakkaukset muuttuu täysin. Siksi aikaisemmat pakkaukset myydään pois edullisesti.

C-12 CONCENTRATE 30 ml NYT 82€, norm. 133€. Saat vielä lahjaksi matkakoon Defence Solar Booster sk 50 aurinkosuojatiivistettä.

Tehotippa on siis lähes puoleen hintaan, mutta niitä ei ole montaa joten nyt pitää olla nopea. Laita meille heti sähköposti, jos olet tulossa hakemaan tuotteen hoitolasta eli osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi , tai tilaa tuote verkkokaupasta.

C-12 Concentrate on tuttu tuote monelle asiakkaalle, koska se on keväisin ollut tärkeä tuote elvyttämään ihon toimintoja talven jäljiltä ja estämään epätasaista ihonväriä. Juuri tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa sen verran matalalta, että se varmasti osuu kasvoihin. Vielä, jos jostain löytyy lunta ja voi hiihdellä auringonpaisteessa, jossa säteily tulee sekä lumesta, että auringosta iho on päivän jälkeen takuulla kirjava. C-12 Concentrate on tarkoitettu aivan kaikille ihotyypeille eikä pelkästään estämään pigmenttiläiskiä.
Se sisältää runsaasti kosteutta ja ihon ohenemista hidastavia raaka-aineita, joten se sopii kaikille yli kolmekymppisille parantamaan ihon kuntoa. C-12 Concentratea käytetään samaan tapaan, kuin tehotippoja yleensäkin. Yksi pumpun painallus riittää ja se määrä levitetään koko kasvoille ja kaulalle ja hyvin kevyesti silmien ympärille. Tuotetta käytetään sekä aamulla, että illalla ensimmäiseksi puhtaalle iholle.

Mukana saat matkakoon Defence Solar Boosteria sk 50, jota voit sekoittaa päivävoiteen joukkoon ja saat siihen noin kolmenkympin aurinkosuojan. Näin pääset kokeilemaan tätä Solar Boosteria mikä on muualla Euroopassa todella suosittu tuote. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti