maanantai 9. maaliskuuta 2015

Miten Dermalogican viisi boosteria eroaa toisistaan

Dermalogicalla on viisi erilaista "boosteria" eli tehotippaa, tai tehostajaa. Pyrin aina käyttämään suomenkielisiä termejä, mutta jotenkin tuo boosteri sana on jo asiakkaidenkin käytössä. Marin ja minun keskustelussa se selkeyttää paljon mistä on kysymys, puhutaanko muista tehotipoista, vai näistä boostereista.

Neljä näistä boostereista on Dermalogican ensimmäiset tehotipat. Skin Hydrating Booster (94€), Gentle Soothing Booster (83€), Skin Renewal Booster (83€) ja Extra Firming Booster (83€). Viides on Solar Defense Booster sk 50 on ollut myynnissä nykyisessä muodossaan parivuotta ja sehän on aurinkosuoja-aine.

Varmasti tunnetuin ja meillä eniten myyty boosteri on SKIN HYDRATING BOOSTER. Sitä on varmaan käyttänyt lähes jokainen jonka ihonhoitotuotteet ovat Dermalogicalta. Se sisältää puhdasta hyaluronihappoa, joka on kaikista tehokkain ihon kosteuttaja. Hyaluronihappo ei missään tapauksessa ole happo, vaikka nimessä niin sanotaankin. Hyaluronihappo on hyvin samankaltaista, kuin ihon oma soluväliaine. Tätä samaa hyaluronihappoa käytetään niissä täyteaineissa joita ruiskutetaan ihon alle ryppyihin. Se on siis erittäin tehokas ja kaikille sopiva raaka-aine. Skin Hydrating Booster on geelimäinen ja se käy myös silmänympäryksille lisäämään kosteutta. Tätä tuotetta laitetaan aina pesun jälkeen ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle voiteet. Ellei käytössä ole muuta tehotippaa johonkin muuhun tarkoitukseen Skin Hydrating Booster käy aamuin illoin. Kuivaihoiselle tehokkain systeemi on käyttää Skin Hydrating Booster aamulla ja Overnight Repair Serum illalla.

GENTLE SOOTHING BOOSTER on herkistyneelle, punoittavalle ja ohentuneelle iholle. Tämä tuote on täyteläinen, mutta ohut neste eikä se sisällä öljyä. Se tuntuu hiukan öljymäiseltä, kun sen levittää ja moni pelkää sen rasvoittavan ihoa ja sitä se ei missään tapauksessa tee. Gentle Soothing Boosteria käytetään aamulla ja illalla, mutta ei silmienympärille siihen se on liian täyteläinen. Atooppiselle ja couperosaiholle tämä boosteri on ehdoton pari kertaa vuodessa käytettäväksi. Myös stressistä punoittava ja ärtynyt iho rauhoittuu Gentle Soothing Boosterilla.

SKIN RENEWAL BOOSTER on yli nelikymppiselle ihanteellinen kirkastamaan ihon väriä ja siloittamaan pikkuryppyjä. Tuote on maitomaista ohutta nestettä ja se sisältääkin maitohappoa, joka on sekä lievästi kuoriva, että kosteuttava. Tällä hetkellä Skin Renewal Booster on minun lempiboosterini, koska se selvästi siloittaa ihoa. Se toimii myös hyvin iholle jossa on vanhoja acnearpia, tai muita epätasaisuuksia. Suosittelen tätä boosteria Suomen talvessa vain joko aamulla, tai illalla. Se kosteuttaa niin lievästi, että sen kanssa olisi talvella hyvä käyttää Skin Hydrating Boosteria.

EXTRA FIRMING BOOSTER onkin aivan erityinen boosteri. Se on huippukiinteyttäjä ja sopii kaikille ihotyypeille. Koostumukseltaan se on täyteläinen geeli, jota voi käyttää aamulla ja illalla ja myös silmienympärille. Kaulalle Extra Firming Booster on paras tuote ja moni käyttää sitä jatkuvasti hidastamaan kaulan ihon veltostumista. Extra Firming Boosteria voi käyttää, vaikka jatkuvasti, mutta silloin suosittelen esimerkiksi Overnight Repair Serumia pari pakkausta vuodessa yöhoitoon.

SOLAR DEFENCE BOOSTER sk 50 on loistava keksintö, koska sen avulla voi mistä tahansa voiteesta tehdä aurinkosuojavoiteen. Jos tätä boosteria sekoitetaan esimerkiksi Active Moistiin suojakerroin on noin 30. Solar Defence Boosteria voi käyttää myös yksinään kosteusvoiteen päällä ja silloin suoja on 50. Ihan ilman kosteusvoidetta se saattaa olla kesälläkin liian ohut. Miesten iholle se sopii loistavasti, koska he eivät halua monia voiteita, niin Solar Defence Booster sopii heidän paksummalle iholleen yksinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti