tiistai 27. lokakuuta 2015

Barrier Repair on sadetakki iholle!

Viikon aikana olen käynyt monta keskustelua talvirenkaiden vaihdosta. Vakioasiakkaani ovat muistuttaneet, että vaihda renkaat ajoissa, kun joudut joka arkiaamu lähtemään yli parinkymmenenkilometrin päästä. Nyt kerrankin vaihdoin renkaat, tai vaihdatin hyvissä ajoin ja olen jo toista viikkoa ajellut talvirenkailla. Keskusteluista tuli mieleeni, että moni ihminen hoitaa autonsa paljon paremmin, kuin itsensä. Auton maalipintaan laitetaan, jos jonkinlaista vahausta ja muuta tököttiä suojaamaan tiesuolalta ja muilta haitoilta. Suurin osa naisistakaan ei suojaa ihoaan millään tavalla.

Barrier Repair on helppo tuote kaikille ihotyypeille ja sen vaikutukset ihoon ovat tärkeitä. Barrier Repair sisältää piimaasta saatua luonnonsilikaattia, joka toimii kuin silikoni, mutta on vesiliukoista eikä rasita ihoa. Voide sulaa ihon rakenteeseen ja estää ihon oman kosteuden haihtumista ja tekee suojapinnan tuulta, pakkasta, likaa ja kuivaa huoneilmaa vastaan. Barrier Repair on erinomainen suojatuote myös muina vuodenaikoina, kuin talvisin. Likaista työtä tekevälle, tai siitepölyallergikolle se on hyvä kesätuotekin. Barrier Repair ei rasvoita, tai tuki ihoa. Sitomalla ihon kosteutta se estää pintakuivuuden ja ihon kiristymisen. Barrier Repair levitetään kaikkien muiden ihonhoitotuotteiden päälle ennen meikkiä. Ellet käytä meikkiä se jää päälimmäiseksi tuotteeksi. Hyvin rasvaisella iholla Barrier Repair riittää myös ainoaksi voiteeksi ja näin sitä moni mies käyttääkin.

Barrier Repair sopii muidenkin kosmetiikkasarjojen voiteiden kanssa yhteen, vaikka tietysti paras tulos saavutetaan, kun kaikki tuotteet ovat Dermalogica sarjasta ja tukevat toistensa vaikutusta. Myös meikinalustuotteena Barrier Repair toimii hyvin. TÄHTITARJOUS on voimassa vielä ensi sunnuntaihin saakka. Barrier Repair on NYT 49€ (62€) ja saat lahjaksi matkakoot Precleanse alkupuhdistusaineesta ja Multi-Active Toner hoitosuihkeesta. 

5 kommenttia:

 1. Hei Inkeri, En löytänyt Inci-listasta tuota piimaata? Silikonia tuotteessa näkyy olevan runsaasti?

  VastaaPoista
 2. Olen jossain kirjoituksessani aiemminkin tätä selvitellyt ja se pitäisi varmaan selvyyden vuoksi laittaa jokaisen tekstiin.
  INCI-listassa valitettavasti ilmoitetaan vaan, että tuotteessa on silikonia eikä enää erotella sitä onko se luonnosta saatua mineraalisilikaattia, vai synteettistä silikonia. Itselleni on tärkeää tietää mikä on silikonin alkuperä. Silloin, kun kosmetiikkaan tuli INCI listat se toi paljon hyvää, mutta myös joitain heikkouksia. Tämä silikonien niputtaminen on mielestäni suuri heikkous.
  Ennen INCi-listoja raaka-aineluetteloissa erotettiin mineraalisilikoni ja synteettinen toisistaan, niin että mineraalisilikoni oli silikaattia ja synteettinen silikonia. Tämän silikaatin tulo kosmetiikan raaka-aineisiin oli loistava keksintö ja se kehitettiin vatsahappolääkkeiden myötä. Ensin tuli käyttöön vatsahappolääkkeet jotka sisälsivät pii nimisestä mineraalista saatua silikaattia esim. Silica ja Antepsin. Silikaatti jätti suojakerroksen suoliston seinämään ja sillä tavoin säästi ärtynyttä suolen limakalvoa ärsyttäviltä ruoka-aineilta yms. Sitten muutamien vuosien päästä aine tuli kosmetiikkaan. Nyt en enää tiedä sisältävätkö nämä vatsalääkkeet luonnonsilikonia, vai synteettistä.
  Dermalogica käyttää aina luonnonsilikonia, joka pääsääntöisesti saadaan piistä. Itse käytän sanaa piimaa, koska tuo pii voi tarkoittaa muutakin. Barrier Repairin sisältämä silikoni on vesiliukoista eikä tuki ihoa. Se tekee suojapinnan iholle, joka hidastaa ihon oman kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja lialta.

  Kiitos hyvästä kysymyksestä aina en huomaa selittää kaikkea mikä asiakasta voisi kiinnostaa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen kuullut kavereiltani, että silikonia sisältäviä hiustenhoitoaineita voi käyttää myös naamassa kosteusvoiteena. Ne tulevat paljon halvemmiksi ja tekevät sileän pinnan meikkiä varten. Oletko tietoinen tästä?
  Luen tätä blogia usein ja olen löytänyt täältä hyviä neuvoja myös nuorille. Toivoisin kuitenkin, että kirjoittaisit myös muista hoitosarjoista kun Dermalogicasta. En ole ainakaan löytänyt yhtään juttuja tai vertailuita muusta kosmetiikasta. Nyt myös näitä politiikkajuttuja ja historiaa on ihan liikaa. Kyllähän muutakin saa olla kun naaman hoitoa esimerkiksi kissajutut on kivoja. Janna

  VastaaPoista
 4. Huh, huh. Vai hiustenhoitoainetta kosteusvoiteena. Neuvon nyt Inkerin puolesta, että älä vaan sitä käytä.

  VastaaPoista
 5. En todellakaan ole ollut tietoinen tästä ja toivon etten olisi kuullutkaan siitä, koska on aivan järjetöntä käyttää hiustenhoitoainetta kasvojen iholle. Sitä ei missään tapauksessa saa tehdä, koska se aiheuttaa ihottuman ja muita reaktioita. Eikä se myöskään imeydy ihoon.

  Kiitos mielipiteistäsi ja vinkeistä blogin suhteen. Tämän blogin tarkoitus on kauneushoitolani tietokanava ja väline pitää yhteyttä asiakkaisiimme. Me myymme Dermalogicaa ja Youngbloodia enkä se takia kerro mistään muusta kosmetiikasta. Tämä ei siis ole perinteinen kauneusblogi, vaan ihonhoidon asiantuntijan neuvoja ja kokemuksia työstään. Ihonhoidon lisäksi kerron harrastuksistani eli sotahistoriasta ja kissoista. En ainakaan tarkoituksella kirjoita politiikasta, vaan ne jutut ovat sotahistorian, tai yleensä historian takia tehty. Kissajuttuja kirjoitan mielelläni, mutta pyrin rajoittamaan, että korkeintaan 20% blogin jutuista on muuta, kuin ihonhoitoa.

  Inkeri

  VastaaPoista