keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Multivitamin Power Recovery Masque rauhoittaa kutinaa

Itselläni oli Pimeän kaupan perjantaiaamuna hyvä kokemus Multivitamin Power Recovery Masquen rauhoittavasta vaikutuksesta. Itse en ole allerginen, mutta myrkyt ärsyttää kaikkia. Appelsiinia, tai mandariinia kuoriessa joku säilöntäaine, tai kasvinsuojelumyrkky kirveltää ihoa ja kädet pitää pestä heti.

Perjantaiaamuna oli kiireinen ja hiukan hermostunut Pimeän kaupan illan onnistumisesta. Lähdin kotoa vauhdilla ja kuorin mandariinin autolle kävellessä ja söin sen ajaessani. Jo puolessa välissä matkaa alkoi kaulani kutista vietävästi ja mitä enemmän rapsutin, niin sitä enemmän kutisi ja kirveli. Sen verran ehdin peilistä katsomaan, että kaula oli ihan punaisella nokkosrokolla. Tajusin tietysti heti, että käsissäni oli ne mandariinin kuorimöhkät ja sitten vielä rapsutin ohutta ihoa samoilla käsillä, niin ei ihme että kutisi. Minun oli kuitenkin pakko kiertää vielä matkahuollon kautta ja pakata laatikkopinot autoon, kun tavaramme olivat taas kerran olleet vuorokauden hukassa ja ne tuli vasta perjantaina. Tietysti vaistomaisesti raavin kaulaa, vaikka järki kielsi sitä tekemästä.

Töihin päästyäni pesin kaulaa, että sain myrkyt ainakin pois, mutta iho oli ihan punakirjava ja kutiseva. Onneksi Mari on nopea älyisempi, kuin minä ja käski laittamaan multivitamiininaamiota. Sen teinkin ja koko juttu unohtui. Kutina loppui heti ja punoituskin hävisi, koska huomasin vasta parin tunnin päästä vilkaista miltä iho näytti eikä ihottumasta ollut jälkeäkään.

Välillä kuulen asiakkailta kokemuksia tuotteidemme vaikutuksista ja kaksi asiakasta kertoi perjantai-iltanakin Multivitamin Power Recovery Masquen avusta heidän miehensä iholle. Toisella oli kuulemma keliakian aiheuttamaa ihottuma kasvoilla ja yläselässä. Toinen kärsin ilmeisesti atooppisesta ihottumasta, mutta kummassakin tapauksessa multivitamiininaamio vähensi kutinaa ja punoitusta. Naamiossahan on runsaasti B-vitamiinia, joka on rohtumia parantava ja uudistaa ihokudosta. B-vitamiinin määrä naamiossa on noin kolmekertainen verrattuna apteekin Bepanthen voiteeseen. Korostan kuitenkin ettei kosmetiikka ole mikään ensisijainen apu ihottumiin. Niissä tapauksissa, kun kotoa ei muuta rauhoittava löydy voi multivitamiininaamiota ainakin kokeilla. Samoin on monenlaisia ihottumia joihin välillä ei oikein mikään tehoa, niin silloin naamiota kannattaa käyttää. Ihon kannalta olisi huomattavasti parempi, että lääkevoiteita ei tarvittaisi, koska niillä on aina sivuvaikutuksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti