perjantai 2. lokakuuta 2015

Nyt kannattaa siirtyä täyteläisempään hoitovoiteeseen

Viimeisen viikon aikana olen jo huomannut, että asiakkaiden ihot alkaa olla pintakuivia, niin kuin meillä talviaikaan yleensäkin. Kasvohoidon merkitys on tässä vaiheessa todella tärkeä, koska hyvin hoidettu iho ei kuivu liikaa sisälämmityksen alkaessa. Kotihoitoa pitää myös tehostaa, koska Suomen ilmastossa ei voi käyttää samoja tuotteita läpi vuoden.

Perjantaina 2.10 on PIMEÄN KAUPAN ILTA ja kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -20% ALENNUKSEN! Tarjous on vieläkin voimassa verkkokaupassa sunnuntai-iltaan asti. Ellette halua käyttää verkkokauppaa voitte laittaa meille sähköpostia, jos tarvitsette jonkun tuotteen, niin saatte siitä vielä alennuksen. Nyt kannattaa hankkia kosteuttavampia ja suojaavampia tuotteita kotihoitoon. Ne ketkä kesäaikaan käyttävät hoitovoiteena Active Moistia, tai Skin Smoothing Creamia voisivat siirtyä vielä kosteuttavampaan Intensive Moisture Balanceen (100 ml 85€, 50 ml 59€ -20%). Jos aikaisempia voiteita on paljon jäljellä niiden vaikutuksia lisäämään kannattaa hankkia tehotipat ja suojaava Barrier Repair (62€-20%). Itse käytän Barrier Repairia läpi vuoden aamulla ja illalla. Barrier Repair tekee iholle suojaavan pinnan ja sitoo ihon omaa kosteutta. Barrier Repair sisältää piimaasta saatua luonnonsilikonia, joka on vesiliukoinen eikä missään tapauksessa tuki ihoa. Barrier Repair sopii kaikille ihotyypeille vähentämään talvisään rasituksia.

Täyteläisin voide meillä on Super Rich Repair (50 ml 127€-20%). Moni kuivaihoinen käyttää sitä kesät talvet, mutta viimeistään nyt sitä voi käyttää kaikki ihotyypit joilla on hiukankin pintakuivuutta. Super Rich Repair sopii myös meikinalusvoiteeksi sen imeytyminen kestää pari minuuttia, mutta sitten se jättää täysin mattapinnan. Skin Hydrating Booster (94€-20%) on lokakuun kampanjatuote ja sen mukana saa Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteen matkakoon. Skin Hydrating Booster on puhdasta kosteutta ja se sopii aivan kaikille kosteuttavaksi tehotipaksi.

Meillä on vielä jäljellä muutama pakkaus Super Rich Repair voiteesta jossa on mukana matkakoot Eye Soothing Make-up Removerista ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteesta. Mitä aikaisemmin tulet perjantaina ostoksille sitä suurempi mahdollisuus on, että näitä pakkauksia on vielä jäljellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti