perjantai 30. lokakuuta 2015

Ongelmana ihon punoitus

Suomalaisille tyypillinen ongelma on ihon punoittelu joka pahenee aina talvella. Yleensä siihen on syynä ihon kuivuus, ohentuminen ja couperosa. Lämmönvaihtelut saa aikaan verentungosta ihon pintaverisuonissa ja ohuessa kuivassa ihossa se näkyy ulospäinkin punakkuutena. Verentungos rasittaa verinsuonia ja osa niistä jää pysyvästi laajentuneiksi ja syntyy couperosaiho.

Hyvin hoidetulla iholla ei yleensä punoittelu ongelmaa ole ellei iho ole todella herkkä. Säännöllinen kasvohoito ja oikein valittu kotihoito vahvistaa ihoa joilloin lämmönvaihtelut ei niin helposti vaikuta hiusverisuoniin. Kotihoitoon suosittelen meidän uusimmista tuotteista Rednes Relief Primerin sk 20 (74€) joka on täsmähoito vähentämään ihon punoitusta ja vahvistamaan ihoa. Rednes Relief Primer sk 20 tuli Suomeen noin puolitoistavuotta sitten ja siitä on tullut ihan erityisen suosittu miesten ihonhoitotuote. Ilman muuta meidän tuotteista se mitä miehet eniten ostaa. Rednes Relief Primer sk 20 on tavallaan meikinpohjustusaine, mutta sen päälle ei ole pakko meikkiä laittaa.

Rednes Relief Primer sk 20 on väriltään vihreää, mutta se ei ole väriaine vaan tulee raaka-aineista. Vihreys on punaisen vastaväri ja siten neutralisoi ihon punakkuutta. Sen lisäksi, että se vähentää punoituksen näkymistä se myös hoitaa ja ennalta ehkäisee couperosan ja punoituksen syntymistä. Suosittelen sen alle aina hoitotuotteet, koska itsessään Rednes Relief Primer ei ole tarpeeksi kosteuttava. Tosin moni mies joka ei yleensä ole käyttänyt iholleen mitään käyttää Rednes Relief Primer sk 20 yksinään ja heille se käy niinkin. Rednes Relief Primer on siis hoitoaine, mutta myös punoitusta peittävä voide. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen ehkäisemään talven tuomia haittoja iholle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti