perjantai 23. lokakuuta 2015

Climate Control Stick pelastaa rohtumiselta

Huulet ovat yleensä ensimmäiset mitkä vaativat erityishoitoa talven tullessa. Ne myös rohtuvat yhdessä päivässä tosi kipeiksi ja parasta onkin pitää huulirasvaa aina mukana. Dermalogican hoitopuikko Climate Control Stick (15€) sopii koko perheelle. Kannattaa aina hoitaa myös lasten huulet hyvälaatuisella huulihoiteella, koska heitä hajusteet ja väri-ja makuaineet herkistää helpoiten. Huulirasvoja on tarjolla nykyisin joka kaupan, tai kioskin tiskillä, mutta ne kannattaa ostaa harkiten. Huulirasvojen kohdalla tulee melkein joka vuosi joku "skandaali", kun markkinoilta vedetään pois joku merkki, joka sisältää voimakkaita allergeeneja, tai EU:n alueella kiellettyjä aineita. Tuoksuvia ja makuaineita sisältäviä huulirasvoja ei pitäisi käyttää, koska ne herkistävät helpoiten ja huulten limakalvolta ne imeytyvät jopa verenkiertoon asti. Tavallista valkovaseliinia ei myöskään kannata käyttää, koska se kuivattaa huulia ja ihoa. Se aiheuttaa kierteen, koska vaseliini imee limakalvoilta kosteutta, mutta samalla toimii liukastajana, joten sen levitys huulille tuntuu hyvältä. Mitä enemmän sitä käytät sen suurempi tarve siihen tulee.


Dermalogican Climate Control Stick on huulipuikko, joka ei sisällä kuivattavia mineraalirasvoja ja vaseliineja. Kaikki sitä kokeilleet sanovat sen olevan parhaan koskaan käyttämänsä huulirasvan ja olen itse samaa mieltä. Sitä voi levittää muuallekin kasvoille suojaamaan ja hoitamaan rohtumia. Nenän ympärys rohtuu helposti nuhassa ja siihen kannattaa laittaa Climate Control Stickiä useita kertoja päivässä. Samoin silmänympärykset voi rohtua, kun kyynelneste valuu kylmässä ulkoilmassa. Climate Control Stic on erinomainen estämään ja hoitamaan rohtumaa. Tee talven paras sijoitus koko perheen iholle ja hanki jokaiselle oma Climate Control Stick.


5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä, kun aikoinaan neuvoit climate control puikkoa nuharohtumaan. Nenän ympärystä on tosi kipeä jatkuvan niistämisen jälkeen ja kestää kauan parantua. Nyt sitä vaivaa ei enää ole, kun vetelee tuota stickiä joka välissä.

  VastaaPoista
 2. Uskallan väittää että tämä huulirasva itse asiassa kuivattaa huulia, koska sisältää niin monia eteerisiä öljyjä sekä kasviuutteita, kuten sitruuna. Iho ei tunnista mikä on luonnollista tai synteettistä alkuperää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yli viisitoistavuotta saanut erittäin hyviä tuloksia työssäni Dermalogican tuotteilla joissa on bioteknisiä kasviöljyjä ja uutteita ja jonkin verran eteerisiä öljyjä.
   Ellei halua jostain syystä käyttää kyseisiä raaka-aineita silloin ei kannata käyttää Dermalogicaa eikä oikeastaan kannata edes lukea tätä blogia.
   Kosmetiikan rakka-aineluetteloa eli INCI:ä kannattaa lukea aina kokonaisuutena. Monet aineyhdistelmät vaikuttavat eri tavoin, kuin joku aine vaikuttaa yksin. Sitruunaöljy ei ole kuivattava aine, vaan se vahvistaa ihon omaa happovaippaa ja estää tulehduksia aiheuttavien bakteerien toimintaa. Vaikka sitruuna olisikin kuivattava aine sen kuivattavuuden kompensoisi Climate Controlin sisältävä karitevoi,auringonkukkaöljy, kaakaovoi ja kaurauute.
   Tuota kommentin viimeistä lausetta en ymmärrä.

   Inkeri

   Poista
 3. Ikävää, että joku anonyymi haluaa väkisin löytää jotain negatiivistä sanottavaa. Climate Control on paras huulirasva mitä olen koskaan käyttänyt ja olen Inkerin neuvoilla löytänyt erinomaiset ihonhoitoaineet Dermalogicasta omalle ongelmaiholleni.
  Sarkku

  VastaaPoista
 4. Väittää voi mitä tahansa, mutta olen itse kokenut climate control stickin avun omille huulilleni. Atoopikkona olen kokeillut kymmeniä huulirasvoja ja climate control on ollut paras.

  VastaaPoista