torstai 8. lokakuuta 2015

Pimeän kaupan illan top ten!

Ehdimme alkuviikosta tekemään tilastoa Pimeän kaupan iltana myydyistä tuotteista, että taas seuraavilla kerroilla osaisimme paremmin valmistautua. Tuo myyntijärjestys on lähes sama joka kerta, koska tähän aikaan syksystä kaikilla on samat tarpeet.


1. Intensive Moisture Balance
2. Overnight Repair Serum
3. Precleanse
4. Sheer tint
5. Antioxidant Hydramist
6. Super Rich Repair
7. Skin Hydrating Booster
8. Multivitamin Power Firm
9. Youngblood mineraalimeikki
10. SkinPerfect Primer

Intensive moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€) on aina meidän suosituin tuote. Kaikki ketkä ovat sitä kokeilleet eivät siitä luovu. Iso tuubi riittää kauan ja sama voide käy yöksi ja päiväksi. Tuotteiden valinnassa näkyy selvästi talven tulo ja kosteuden tarve. Overnight Repair Serum on aina talvella suosituin tehotippa, koska siinä on kosteuden lisäksi myös ravitsevaa arganöljyä. Yleensä silmänympärysvoiteet ovat myynnin kärkipäässä, mutta nyt on hiljattain ollut Tähtitarjouksia silmänympärysvoiteista ja niitä oli monella vielä riittävästi.

Siihen en osannut varautua, että tuo uusi Sheer Tint värillinen päivävoide olisi näin suosittu ja se valitettavasti loppui, niin että alkuviikon olemme olleet sitä vailla ja lisää tulee loppuviikosta. Siitä olin iloinen, että asiakkaat ovat oppineet käyttämään näitä hoitosuihkeita. Niistä Antioxidant Hydramist oli suosituin, mutta kaksi muutakin eli Ultra Calming Mist ja Multi-Active Toner ovat hyvin käytössä. Hoitosuihkeilla saa pienellä vaivalla paljon lisätehoa kotihoitoon.

Seuraava Pimeän kaupan ilta on helmikuussa 19.2-16 ja ellei mitään ihmeellistä estettä tule olemme taas siinä mukana. 

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Tilasin daily microfoliant kuorinnan. Käytetäänkö ennen puhdistusainetta vai pelkkää daily microfolianttia? Muistan jostain lukeneeni että sitä voisi käyttää aamulla (pelkästään) mutta entä jos käytän illalla?
  Jaana

  VastaaPoista
 2. Suosittelisin, että illalla käytät ensin puhdistusmaitoa ja sitten vasta Daily Microfoliantia. Se ei sulata rasvaliukoista likaa kovin hyvin ja päivän mittaan ihoon on tarttunut pakokaasujen rasvat yms.möhnät. Aamuisin sen voi käyttää yksinkin, koska yön jälkeen ihossa yleensä on vaan sen itse erittämät liat.

  Inkeri

  VastaaPoista