sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kannattaa varautua jo talviulkoiluun

Ei varmaankaan mene montaa viikkoa, kun pakkaset alkaa ja sisälämmitys paahtaa. Moni asiakkaani pyöräilee, tai kävelee työmatkat ja siihen pitää varautua oikeilla hoitotuotteilla. Vielä tänään on mahdollisuus hyödyntää 20% alennus mikä on tuntuva hintaetu.

Barrier Repair (62€) on ilman muuta tuote, joka pitää kaikilta löytyä. Se sitoo ihon omaa kosteutta ja suojaa kaikelta ulkoiselta rasitukselta. Itse käytän sitä jatkuvasti aamuin illoin. Barrier Repair on talvitakki iholle, joka suojaa tuulelta ja pakkaselta ja sisäilman kuivattavalta vaikutukselta. Se kuitenkin pitää muistaa ettei se estä jäätymistä ja sellaista voidetta ei ole toistaiseksi olemassakaan. Parasta on käyttää jotain kommandopipon tyyppistä kankaista suojaa jäätymistä vastaan. Barrier Repair on tuote, josta aivan kaikki ihot hyötyy. Se levitetään aina lopuksi kaikkien muiden hoitoaineiden päälle ennen meikkiä. Yöllä se suojaa makuuhuoneen kuivalta sisäilmalta.

Rednes Relief Primer sk 20 (74€) on tarkoitettu ohuelle ja helposti punakalle iholle. Sekin laitetaan muiden voiteiden päälle aamuisin ja sen päälle meikki, jos meikkiä käyttää. Sehän on meikinpohjustusaine, mutta sen hoitovaikutukset ovat todella hyvät. Voide on vihreää väriltään, mutta se ei ole väriaine, vaan raaka-aineista tuleva sävy joka neutralisoi punakkuutta. Couperosa iholle Rednes Relief Primer on ainutlaatuinen hoitotuote. Se vähentää punakkuutta ja estää uusien verisuonilaajentumien syntyä. Miehille tämä on ollut erityisen mieleinen tuote, koska vähentää punoitusta ja peittää olematta meikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti