lauantai 3. lokakuuta 2015

Pimeäilta oli loistotapahtuma

Eilinen Pimeän kaupan ilta onnistui meillä ihan yli odotusten. Oikeastaan meidän on hyvin vaikeaa edes odottaa mitään, kun ennustaa ei voi kuka käy, kuka ei. On kuitenkin osoittautunut, että meidän vakioasiakkaita käy eniten ja sitten muutama uusi asiakas tulee kyselemään hoito-ohjeita. Sitä en tiedä miten ilta onnistui kokonaisuudessa kaupungilla. Meillä kävijät kyllä kertoivat, että väkeä on liikkeellä todella paljon. Nykyisin, kun tuo Hämeenlinnan keskusta loistaa tyhjyyttään, niin hyvä olisi, että niillä muutamilla yrityksillä jotka ovat vielä jäljellä kävisi kauppa hyvin.

Muutamat tuotteet meiltä pääsi loppumaan, vaikka omasta mielestäni varauduimme todella hyvin. Muutama suosikkituote pääsee aina loppumaan, vaikka kuinka yrittäisin arvioida menekin yläkanttiin. Suursuosikit ovat aina Intensive Moisture Balance, Overnight Repair Serum ja Ultra Calming Cleanser. Onneksi niitä olin osannut tilata riittävästi. Ilta on aina tosi kiva ja aika kuluu nopeasti. Moni kyselee miten me jaksamme työpäivää venyttää yhdeksään, mutta minähän olen normaalistin lähes aina perjantaisin yhdeksään saakka työssä. Tällainen myyntitapahtuma on ihan mukavaa vaihtelua, kun voi suunnitella useammalle ihmiselle järkevää kotihoito-ohjelmaa.

Verkkokaupassa on vielä alennus voimassa sunnuntaihin klo 24 saakka. Samoin voitte laittaa meille sähköpostia, jos jotain vielä tarvitsette, niin annamme niistäkin tuon 20% alennuksen. Kaikista tärkeintä on, että lahjapakkauksia on riittävästi ja onneksi ne eivät ole vielä koskaan loppuneet. Tällä kertaa Cheers to happy skin paketissa oli matkakoot Multivitamin Power Recovery Masquesta, Daily Microfoliantista ja Intensive Eye Repairista ja paketin arvo on 62€. Se tulee kaupan päälle, jos ostos ylittää 100€. Voitte siis huoletta tilailla verkkokaupastakin, koska paketit eivät lopu kesken.

2 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä alennuksesta laadukkaista tuotteista. Oli mukavaa täydentää tuotevarastoa kukkaro ystävällisellä hinnalla.

  Päivi

  VastaaPoista
 2. Tuo -20% tuntuu jo kunnon säästönä ja tietää mitä tuotteita käyttää niitä kannattaa ostaa useampikin.
  Korostan vielä ettei pilaantumisen vaaraa ole. Avaamattomina jokainen tuote säilyy 2-3 vuotta ja avattu tuote noin vuoden verran. Meillä tavara ei todellakaan ehtinyt seisomaan, koska suurin osa tuotteista tuli perjantaina vasta aamupäivällä.
  Alennus on vielä voimassa klo 24 asti verkkokaupassa ja myös sähköpostia voi laittaa ja hakea tuotteet ensi viikolla.

  Inkeri

  VastaaPoista