maanantai 5. lokakuuta 2015

Tähtitarjouksena salainen ase!

Seuraavan kahden viikon ajan Tähtitarjous on DAILY RESURFACER NYT 89€ 35 kpl (113€). Lahjaksi saat matkakoot Precleanse alkupuhdistusaineesta ja Multivitamin Hand and Nail Cream käsivoiteesta. Arvo 25€. Tuo käsivoide on ns.käsilaukkukoko eli isompi, kuin matkakoot yhteensä.

Daily Resurfacer hoitotassut ovat yli nelikymppisen "salainen ase", tai tuhkimotippa. sen vaikutus on lievästi kuoriva ja tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava. Se sopii kaikille ihotyypeille hiukan käyttökertoja muutellen ja vuodenajasta riippuen. Omalle rutikuivalle iholleni käytän sitä joka toinen aamu näin talvella, mutta normaali-ihoinen voi käyttää sitä joka päivä. Suosittelen sen siksi aamuisin, koska se jättää niin hyvän pinnan meikkiä varten. Muuten on aivan sama käyttääkö sitä aamulla, vai illalla. Se on Daily Microfoliantin (72€) sisarustuote ja yhdessä käytettynä tulos on paras. Samalla kertaa en niitä suosittele, mutta tarkoitus on käyttää toista aamulla ja toista illalla. Ensiksi ajattelin laittaa lahjatuotteeksi matkakoon Daily Microfoliantista, mutta se on käytössä muutenkin suurimmalla osalla asiakkaista ja sehän oli mukana tuossa Pimeän kaupan illan lahjapussukassa.

Daily Resurfacer on ihanteellinen ryppytuote miehille. Siitä tulee tuntuva vaikutus, iho näyttää sileämmältä  ja se on nopea käyttää. Yhdessä hoitotassussa nestettä on todella runsaasti ja joskus levitän omaan ihooni toisen puolen ja toisella puolella pyyhin mieheni kasvot. Daily Resurfacer on myös aivan selvästi huokosia supistava ja estää ihon tukkeutumista ja kiiltoa. Vaihdevuosiin liittyvään hikoiluun se on avuksi siinä, että huokoset pysyy supistuneena, vaikka hikirauhaset toimii.

Toivoisin, että jokainen asiakas voisi ottaa nämä hoitotassut käyttöön. Ne ovat paras apu marraskuisena räytymisaamuna huonosti nukutun yön jälkeen. Ihosta tulee yhdellä pyyhkäisyllä sileä ja raikas ja se karkoittaa aamun ankeutta muutenkin. Daily Resurfacer on ainoita tuotteita mitä voi jakaa jonkun muun kanssa. Hoitotassut ovat yksittäispakattuja ja paketti on helppo jakaa puoliksi, tai useampaan osaan. Muutama asiakas on kertonut lähettäneensä niitä ystävättärelleen synttärikortin välissä. Muutama hoitotassupussi on varmaan tosi mieluinen muistaminen.

1 kommentti:

  1. Ilman hoitotassukoita en selviäisi matkatyöstäni ihmisen näköisenä. Lähden aina pitkälle lennolle puhdistetuin kasvoin ja laukussani on pikkupullo hydramistiä, jota suihkuttelen välillä. Ennen laskeutumista pyyhin ihon hoitotassulla ja laitan primerin ja vähän huulikiiltoa. Iho on ihan siisti ja heleä, vaikka muuten on ränsistynyt.

    VastaaPoista