maanantai 19. lokakuuta 2015

Tähtitarjouksena Barrier Repair!

TÄHTITARJOUS BARRIER REPAIR 49€ (62€) ja saat lahjaksi matkakoot Precleanse alkupuhdistusaineesta ja Multi-Active Toner hoitosuihkeesta. Arvo 24€

Tässä tehopaketti talven torjuntaan. Barrier Repair on silkkimäinen voide, joka estää ihon oman kosteuden haihtumista ja suojaa tuulelta, sateelta, pakkaselta ja kuivattavalta sisäilmalta. Barrier Repair levitetään kosteusvoiteen päälle ennen meikkiä. Se suojaa myös heikkolaatuiselta meikiltä ja estää synteettisen pigmentin imeytymistä huokosiin. Jos käytät SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusvoidetta laita Barrier Repair sitä ennen. Barrier Repair sulaa ihon rakenteeseen ja jättää ihon pinnan sileäksi ja joustavaksi. Pääraaka-aineena on piimaasta saatu luonnonsilikaatti, joka on vesiliukoinen aine. Se toimii, kuin silokoni mutta ei ole sitä.

Talveksi pitää ihonhoito aina muuttaa ilmastoon sopivaksi. Tähtitarjouksen mukana tuleva Precleanse alkupuhdistusaine lisää puhdistuksen hoitavuutta ja Multi-Active Toner hoitosuihke parantaa kosteutta. Ellei sinulla vielä ole näitä kahta edullista ja nopeaa tuotetta, jotka tehostaa talvi-ihonhoitoa pääset niiden vaikutuksen kokeilemaan nyt.


6 kommenttia:

 1. Kerron mieheni puolesta miten hyvä tuote barrier repair on. Hän käy metsällä kaikki syksyiset viikonloput ja ulkoilee muutenkin monta kertaa viikossa. Ennen iho oli jouluun mennessä ihan rohtunut ja kaikki kirveli. Nyt hän on pari talvea käyttänyt sitä "Inkerin rasvaa" joka pesun jälkeen ja iho on pysynyt kunnossa.
  Metsämiehen muija

  VastaaPoista
 2. Talven paras hoitoaine:)

  Sarkku

  VastaaPoista
 3. Käytänköhän tuota barrier repairia sopivan määrän, kun tuo pikkutuubi kestää koko talven? Olen jo useana talvena ostanut sen marraskuun lopussa, kun lähden kaamoshiihtoviikolle ja viimeiset kaavin tuubista huhtikuulla. Kuitenkin käytän sitä aina kosteusvoiteen päälle ja huomaan, että iho ei kiristä ja hilseile koko talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kuulostaa ihan sopivalta käytöltä. Yleensä tuo yksi tuubi riittää pahimman talven yli eli noin 4-6 kk aamuin illoin käytettynä. Tietysti riippu paljon ihotyypistä ja Barrier Repairin alla käytettävistä tuotteista. Kaikki Dermalogican tuotteet ovat erittäin riittoisia ja Barrier Repairia tarvitaan pieni määrä kerralla.

   Inkeri

   Poista
 4. Meidänkin ukko on ottanut talvisin käyttöön tämän barrierin, mutta hänen nimityksensä on hiukan rumempi. Hän pyytää, että annatkos sitä räkää siinä siinä tuubissa:)
  Nimitys ei ole halventava, vaan ihan kuvaava. Meinaan tulos on hyvä meidän kummankin atopiaan taipuvaisella iholla. Ja kerrankin rasva mikä kelpaa miehelle eikä jää lillumaan ihon pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo nimitys haittaa pääasia, että tuote tehoaa. Muutama muukin asiakas on huomannut tämän yhtäläisyyden ja tiedän mitä tarkoitetaan, kun haetaan rään näköistä ainetta tuubissa. Barrier Repairhan on kirkasta geeliä ja ilmeisesti tällainen mieleenyhtymä voi tulla. Tosin ekan kerran sen kuullessani en kyllä ymmärtänyt miten ne toisiaan muistuttaa. Mutta pääasia, että ihot voi hyvin ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Ei nimi voidetta pahenna:)

   Inkeri

   Poista