torstai 1. lokakuuta 2015

Perjantaina on Pimeän kaupan ilta

Kaikki hämeenlinnalaiset tietää, että kaupungissa on Pimeän Kaupan ilta perjantaina. Se on noussut niin suureen suosioon, että keskustan kadut täyttyy ihmisistä. Tämä on viideskerta, kun meidän hoitola osallistuu tapahtumaan. Ensimmäisellä kerralla osallistuimme ihan kannatuksen vuoksi. Ajattelin, että pitää olla tapahtumassa mukana, kun sellainen kerran yrittäjäporukalla järjestetään.  En ollenkaan osannut odottaa, että meilläkin käy niin paljon väkeä.

Ensimmäisellä kertaa tavarat loppui kesken, mutta nykyisin osaan jo tilata tarpeeksi. Jos joku yksittäinen tuote loppuu, sitä tilataan lisää ja laitamme asiakkaalle tekstarin, kun se tulee ja tietenkin siitä saa tuon alennuksen. Suurin osa kävijöistä on meidän omia asiakkaitamme ja pieni määrä on uusia kävijöitä, jotka ovat kaikki jääneet asiakkaiksi. Olen todella iloinen, että pystyn antamaan tämän 20% alennuksen, koska se ei ole itsestään selvää. Se on niin iso alennus etten pysty sitä omasta katteesta vähentämään muuten myisin jo tappiolla. Siksi joudun käymään tiukat neuvottelut Dermalogican maahantuojan PR-Cosmeticin kanssa ja sen takia en tarjouksista tiedä, kuin aikaisintaan viikkoa ennen.

Ellette ehdi perjantaina käymään, niin soittakaa, tai laittakaa sähköpostia mitä tarvitsette ja koska tulette tuotteet hakemaan. Verkkokaupassa on samat tarjoukset ja siellä ne ovat voimassa sunnuntaihin 4.10 klo 24 asti. Viikonlopun aikana voitte vielä meillekin laittaa sähköpostia, jos teillä on jotain unohtunut. Yleensä pyrimme toimimaan mahdollisimman joustavasti, kun lähes kaikki asiakkaat ovat, kuin vanhoja ystäviä ja haluamme, että kaikki saa tämän tuntuvan alennuksen. Nyt kannattaa hamstrata tuotteita, koska seuraava Pimeän kaupan ilta on vasta 19.2-16. Sinne on lähes puolivuotta ja tuotteiden kulutus on paljon suurempaa talvella, kuin kesällä. Esimerkiksi tehotippoja kuluu useampi pakkaus.

Ostoksilla voi poiketa jo perjantai aamusta kello 10.00 lähtien, vaikka varsinainen tapahtuma on kello 15-21. Aamupäivän meillä on vielä hoitoasiakkaita, mutta olemme varautuneet siihen, että jompi kumpi on aina vapaana. Ellette halua verkkokauppaa jostain syystä käyttää voitte laittaa tilauksen sähköpostilla ja minä lähetän teille laskun ja sen maksettuanne lähtee tavarat. Varautukaa siihen, että meillä on pakettien kanssa ruuhkaa alkuviikosta ja paketit lähtee tilaus järjestyksessä. Verkkokaupassa alennus on voimassa jo perjantaiaamusta alkaen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti