torstai 10. joulukuuta 2015

Avoimien Ovien Päivä la 12.12-15 kello 10-15!

Perinteinen Avoimien Ovien Päivä on lauantaina 12.12-15 kello 10.00-15.00.

              KAIKKI NORMAALIHINTAISET DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN -20%!
               (Ei koske uutuustuotetta Overnight Retinol Repairia)

         
Esillä on kivoja lahjapakkausyhdistelmiä mistä voi valita itselle, tai läheisille tarpeellisia joululahjoja. BODY THERAPY pakkaus NYT 24€ (44€) ja siinä on Body Hydrating Cream 75ml vartalovoide, Conditioning Body Wash 75 ml suihkuvaahto ja 15g Exfoliant Body Scrub vartalokuorinta. Pakkauksia varattiin jo keskiviikkona useampia, joten nyt pitää olla nopea ja laittaa sähköpostia, että saat omasi. Emme saa näitä pakkauksia lisää.

Dermalogican tilaus tulee meille sisään vasta perjantaina, koska Murphyn lain mukaan meillä on aina joku ongelma pakettien kanssa, kun on näitä tapahtumia. Nyt maahantuojalla oli sairaustapaus, joka sekoitti toimituksia. Kerrassaan kummallista, että tämä on varmaan viides kerta, kun joudumme Marin kanssa odottamaan tavaraa viime tippaan saakka. Tosin tilausta ei voi jättää, kuin viikkoa ennen että tiedän mitä meiltä on loppumassa ja mitä pitää tilata. Nyt siis en ihan varmasti tiedä mitä tuotepakkauksia saamme ja onko kaikkiin pyyntöihini suostuttu. Pienemmästä (50 ml) SKIN SMOOTHING CREAMISTA on tulossa tarjouspakkaus. Voiteen mukana tulee ainakin Special Cleansing Gel puhdistusgeeli matkakoko ja jokin muu matkakoko. Yhteishinta on 49€,kun  normaalihinta on 59€-20%.
ESSENTIEL CLEANSING SOLUTION pienempi koko eli 250 ml on lahjapakkauksena ja senkin mukana on kaksi matkakokoa. Normaalihinta on 42€-20% ja nyt pakkaus on 36€. Suosittu CLIMATE CONTROL (15€) huulirasva on lahjapakkauksena ja katsotaan mitä muuta meillä lauantaina löytyy. Näitä edellä mainittuja pakkauksia saan lisää ja ne ovat tarjoushinnalla vuoden loppuun saakka eli niiden kanssa ei ole vielä kiire.
                                                    

6 kommenttia:

 1. Anonyymi20:09

  Kävin tässä toissa päivänä jouluostoksilla Helsingin keskustassa ja päätin ihan huvikseni kiinnittää huomiota vastaan tulevien ihmisten ihoon ja lähinnä niiden kuntoihin. Seurasin ihmisten kasvoja parin tunnin ajan ja voin sanoa että yhdeksällä kymmenestä oli enemmän tai vähemmän kuiva iho! Lisäksi myös kuorinta ei tunnu näkyvän suomalaisten ihonhoitoon, sen verran sameita ihoja tuli vastaan. Vieläkin ihmettelen etteivätkö ihmiset itse huomaa tai tunne että kasvot ovat rutikuivat ja mikseivät he halua kasvoja kosteuttaa. Ilmeisesti jos kosteuttavatkin ei kosteusvoiteen teho ole mistään kotoisin. Tuntuu myös että ihmiset ajattelevat että kerran viikossa ihon kuorinta riittää ja riittäähän se niille keiden iho on täysin normaali eikä tupakoi. Mutta esim. kuivaihoiset hyötyvät hirveästi päivittäisestä kevyestä kuorinnasta, jolloin kuiva nahka häviää ja uudet terveet solut tulevat näkyviin. Myös rypyt näkyvät paljon selvemmin kuivalta iholta. Mitä olette muut mieltä, kosteuttaako suomalainen ihoaan riittävästi. Itse käytän näitä Dermalogican tuotteita enkä ole kuivuudesta kärsinyt enään vuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suomalaisten ongelma on tämä kuivuus ainakin talvella. Aika monelle se on ollut tosi vaikea uskoa. Eniten uusilla asiakkailla on virhekäsityksiä ihon kuivuudesta. Moni haluaa vain ihonpuhdistusta ja pelkää kaikkien voiteiden rasvoittavn ihoa liikaa. Pesuaineet ovat yleensä liian vahvoja ja kuivattavat entisestään. Nämä sateiset lämpimät säät ovat toistaiseksi pelastaneet pahalta kuivumiselta, mutta kyllä pelkän sisälämmityksenkin vaikutus lisää kosteutuksen tarvetta.

   Inkeri

   Poista
  2. Anonyymi12:15

   Vannon kuorinnan - ja tietenkin myös kosteutuksen - nimeen, mutta minun käsitykseni mukaan hämmästyttävän suuri osa ihmisistä ei edes tiedä, että on olemassa jotain sellaista kuin kuorintatuotteita. Tai ainakaan he eivät itse voi kuvitellakaan tarvitsevansa mitään kuorintaa.

   Tiedän varakkaita ja hyvissä viroissa työskenteleviä naisia, jotka jynssäävät ihonsa saippualla ja eipä sitten muuta, ei edes kosteutusta. Ihoaan hoitava on heidän mielestään turhamainen "kemikaalimyrkkyjen" käyttäjä.

   Leena

   Poista
  3. Tähän kuorintaan kohdistuvaan epäluuloon törmään lähes aina uuden asiakkaan kanssa. Suurimmalla osalla on se käsitys, että kuorinta on pahasta ja ohentaa ihoa.
   Hyvällä perusteluilla saan asiakkaat kokeilemaan Dermalogican kuorintoja ja sen jälkeen he jo ymmärtävät mistä on kysymys. Kuorinta-aineet ovat valtavasti muuttuneet viime vuosikymmeninä ja Dermalogica on ollut siinä edelläkävijä.

   Inkeri

   Poista
 2. Anonyymi20:16

  Ikävää ja huonoa tuuria että paketit taas myöhässä teillä!

  VastaaPoista
 3. Kerrankin näin päin, että tilauksemme tulikin nopeammin, kuin odotimme. Nyt kaikki tuotteet ovat hyllyissämme ilman mitään paniikkia.
  Tuo -20% on tottakai myös verkkokaupassa ja kerron heti, kun tiedän millä koodilla alennuksen saa. Meidän "verkkokauppaexpertti" Internexuksen Katja Soikkeli on ollut jo monta viikkoa Australiassa hoitamassa kansainvälisen purjelentokilpailujen suomalaisosallistujien viestintää ja valokuvausta. Nämä meidän työt hän hoitaa etätyönä ja aikaerot hiukan sotkee tiedonvälitystämme. Onneksi hän palaa ensi viikolla, niin palaamme entiseen työjärjestykseen.

  Inkeri

  VastaaPoista