lauantai 5. joulukuuta 2015

Poikien iho kuntoon teinipuhdistuksilla

Olen parin viikon aikana nähnyt pari asiakasta joiden kohdalla olen todella tyytyväinen työni tuloksiin. He ovat kohta parikymppisiä poikia joiden ihoa olen hoitanut useita vuosia. Yleensä poikien iho alkaa rasvoittumaan 11-13-vuotiaana eli hiukan myöhemmin, kuin tyttöjen iho.

Poikia on aika vaikea motivoida ihon hoitoon joten kotihoito jää aika vähäiseksi. Perintötekijöistä riippuu millainen ihotyyppi lapselle tulee ja jos jompi kumpi vanhemmista on rasvaihoinen yleensä se periytyy vahvemmin. Rasvaisuusasteita teini-ikäisillä on useita ja aika harva on ihan acneihoinen. Silloin, kun kysymys on acnesta neuvon aina käymään ihotautilääkärillä. Ihotautilääkärin määräämän lääkityksen rinnalla teinipuhdistukset ovat hyvä lisäapu. Acneihoon käytetään suunkautta otettavia lääkkeitä ja se on helppo homma. Silloin, kun lääkäri määrää lääkevoiteita tilanne on yleensä sama, kuin kosmetiikan suhteen eli niitä ei muisteta käyttää ellei vanhemmat vahdi käyttöä joka aamu ja ilta.

Olen useaan kertaan nähnyt miten hyvin teini-iän rasvoittuminen rauhoittuu säännöllisellä teinipuhdistuksella. Pojat käy 4-8 viikon välein hoidossa ja tietysti kotihoito auttaisi tilannetta huomattavasti, mutta hoidot auttaa ilman kotihoitoakin. Päämääränä on pitää iho siistinä ja ennen kaikkea estää arpien syntyminen. Olen tosi ilahtuneena nähnyt, kun pojat alkaa lähestyä pariakymppiä miten ihosta tulee ihan normaali. Ilman säännöllistä hoitoa arpia olisi aivan varmasti ja ihon normalisoituminen tapahtuisi vasta 25-30-vuotiaana. Kiva juttu oli, kun entinen teinipuhdistus asiakkaani kävi lahjakorttiostoksilla ja hän on juuri valmistunut lääkäriksi ja avioitunut. Hän muisteli käyntejään teinipuhdistuksessa ja kertoi miten ihmetteli, kun meillä oli odotustilassa Aku Ankan taskukirjoja. Sitten hän käsitti, että kai meillä käy muitakin nuoria kuin hän. Nykyisin tämä Aku Ankka aika on ihan ohitse. Odotustilassa kaikki nuoret räpläilee kännyköitään ja aika harva vanhempikaan enää lehtiä lukee, vaan älypuhelin on kaikkien viihdyke.

Teinipuhdistus (66€) on hyvä lahjaidea jouluksi. Monen nuoren ihonhoito lähtee siitä, kun saa lahjakortin kosmetologille. 

2 kommenttia:

 1. Hei! Edellisessä postauksessa mainitsitte että avoimien ovien päivässä sinulla olisi joitain Dermalogicapaketteja myynnissä. Onko niitä mahdollista tilata verkkokauppanne kautta jos esim laittaa teille sähköpostilla mitä haluaa ja sitten te laitatte tilinumeron? T Tuomo

  VastaaPoista
 2. Kaikkia meillä myynnissä olevia tuotteita voi tilata. Ihan kaikkia en saa suoraan verkkokauppaan, koska tuotteita on rajoitetusti ja niitä ehkä myydään vaan pari päivää. Toinen syy miksi kaikki ei tule verkkokauppaan, koska jos hinta on alle 25€ me joudumme veloittamaan postikulut ja verkkokaupan kautta kaikki tulee ilman postikulua.
  Ensi viikon aikana kuvailen ja kerron kaikista myytävänä olevista pakkauksista tässä blogissa ja niitä kaikkia voi tilata sähköpostilla. Laitamme ensin laskun sähköpostilla ja sitten maksun jälkeen paketin postiin. Silläkin tavalla yli 25€ tilaukset tulee ilman postimaksuja.
  Muutenkin lähetämme jonkin verran tuotteita ihan sähköpostitilauksella ellei halua verkkokauppaa käyttää, tai puhelimitsekin voi tilata.
  Noita Avoimien Ovien päivään tarkoitettuja paketteja yritän saada niin paljon, että niitä riittää seuraavalle viikollekin. Kerron kyllä mitä tuotteita on vähän ja ne pitää varata nopeasti ja mitä tuotteita saan lisää ja niiden ostossa ei ole kiire.

  Seuratkaa siis blogia ensi viikolla, koska itsellenikin on vielä arvoitus mitä etuja saan asiakkaillemme hankittua.

  Inkeri

  VastaaPoista