maanantai 14. joulukuuta 2015

Ihotyypin mukainen kuorinta lisää kotihoidon tehoa

Tärkein tuote puhdistuksen ja voiteen lisäksi kotihoidossa on kuorinta-aine. Lähes kaikki vakioasiakkaat ovat jo ymmärtäneet kuorinnan vaikutukset, mutta verkkokaupan kautta kuorinta-aineita ei juurikaan myydä. Samaa sanoo Dermalogican maahantuoja, että kasvohoitoasiakkaat ostavat kuorintatuotteet omalta kosmetologiltaan ja siksi Dermalogican kuorintamyynti on korkea. Asiakkaat siis kaipaavat vielä neuvontaa kuorinta-aineiden kotikäytössä.

Ihan harvinaisen hyvä tv-mainos on ollut Aapri kuorinta-aineesta, vaikka siitä on lähes kolmekymmentävuotta aikaa. Siinä oli aprikoosinsiemenrouhetta mekaanisena kuorinta-aineena ja sitä ostettiin paljon. Se oli aivan liian voimakasta ja moni sai ongelmia siitä. Yli nelikymppiset muistavat ihmeen hyvin tuon haittapuolen ja kaikkia kuorinta-aineita vältellään. Tosin vielä 1990-luvulla kuorinta-aineet oli pääsääntöisesti näitä mekaanisesti hankaavia ja en minäkään niitä juuri myynnyt.

Dermalogican Daily Microfoliant (72€) mullisti kuorintatuotteiden teknologian. Käyttöön tuli hedelmähapot ja hedelmähappoentsyymit ja muitakin, kuin mekaanisia kuorintoja pystyttiin tekemään. Daily Micofoliant on entsyymikuorinta, joka sulattaa ja hajoittaa ihon pintakerroksessa olevan kuolleen solukon ja puhdistaa huokoset talista ja liasta. Daily Microfoliantin lempinimi on taikajauhe, koska se on jauhemaista. Sen jälkeen, kun iho puhdistettu puhdistustuotteilla ja kuivattu pyyhkeeseen otetaan puolikas teelusikallinen Daily Microfoliant jauhetta kämmenelle. Jauheen joukkoon lisätään kraanasta hiukan vettä ja hierotaan kädet yhteen, niin siitä tuleekin vaahtomainen aine. Tällä vaahdolla pestään iho samalla tavoin, kuin puhdistusmaidolla ja sitten se huudellaan pois runsaalla vedellä. Ihosta tulee ihanan raikkaan ja puhtaan tuntuinen. Pienet kuivuudesta johtuvat rypyt siliää ja ihon väri tasoittuu. Kaikki muut kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat huomattavasti paremmin kuorinnan jälkeen.

Ellet vielä käytä Daily Microfoliantia, niin tee ihollesi palvelus ja osta se itsellesi joululahjaksi. Dailu Microfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää 1-3 päivän välein. Tuon purkin hinta on alennuksen kanssa 57.60€ ja siitä saa ainakin 40-50 kuorintakertaa. Onko muuten kukaan lukijoista laskenut miten monta kuorintaa Daily Microfoliant purkista saa, tai miten kauan se riittää?

5 kommenttia:

 1. Tuo 40-50 käyttökertaa on minusta todella alakanttiin. Inkeri ei ainakaan liioittele riittävyyttä vaan päinvastoin.

  Kyllä tuote minulla riittää kuukausien päivittäiseen käyttöön. Itse voin sitä käyttää päivittäin, koska ihoni ei ole kuiva eikä ohut. Sanoisin, että reilusti yli sata käyttökertaa. Kun hankin seuraavan pakkauksen, katson tarkkaan, kuinka pitkäksi aikaa siitä riittää.

  Iho on ihanan freesi Daily Microfoliantin jälkeen. Turhaa karstaa ei pääse keräytymään. Kärsin nuorempana suurista ihohuokosista. Tällä tuotteella on varmasti ollut oma tärkeä osuutensa siihen, kun nyt näyttää melkein siltä, että minulla ei ole huokosia lainkaan!

  Leena

  VastaaPoista
 2. Minulla purkki kesti puoli vuotta, tuntui ettei lopu ikinä eli erittäin hyvä ostos oli

  VastaaPoista
 3. Itse en ole koskaan muistanut laskea miten monta kuorintaa yhdestä pakkauksesta pystyn tekemään. Toisaalta en ole kai koskaan käyttänyt yhtä purkkia loppuun, vaan usein olen antanut omani jollekin tutulle, joka on kyläilemässä. Tai sitten olen välillä kokeillut jotain muuta systeemiä mitä pitää testata asiakkaita varten.
  Nyt näitä purkinpohjia kotikäyttöön riittää, koska nuo keväiset murtomiehet tuhosivat eniten tätä Daily Microfoliantia ja me otimme Marin kanssa käyttöön ne missä vielä oli jotain jäljellä. Muuten tuo murto on jo unohtunut, mutta Avoimien Ovien päivänä ihmettelin mitä kummallista pölyä meillä on näytelaatikossa. Vasta sunnuntaina muistin, että kaikki lipastojen laatikot oli vedetty lattialle ja kaadettu Daily Microfoliantia päälle. Ilmeisesti jauhe ei ollut kunnolla lähtenyt pois näytelaatikon kolosista, koska näytepussit vaikuttivat ihan, kuin pölyisiltä. Kunnollinen jauhe oli siivottu pois, mutta hiukan oli jäänyt, kun sitä vieläkin löytyi. Harmi, että sekin asia nousi taas esiin, kun olen yrittänyt sen jo unohtaa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Olen huomannut ettei jauheeseen kannata laittaa hirveästi vettä ja jos malttaa niin pitää pari minuuttia iholla, jolloin todella kuorii hyvin ja siloittaa ihon. Luin jostain että Dermalogican perustaja Jane Wurwand on juuri kaikkein ylpein Daily Microfiliantista ja siitä että siitä tehtiin jauhemainen, vaikka voidemuoto olisi ollut helppo valinta. Suosittelen todella kaikkia tilaamaan Inkeriltä tätä kuorintaa, iho kirkastuu, kiinteytyy ja rypyt tasoittuu! T Tiina

  VastaaPoista
 5. Daily Microfoliant on ollut heti myyntiin tultua suursuosikki. Se teki Dermalogicasta maailman kuullun ja edelleen Daily Microfoliant on Dermalogican myydyin tuote. Koskaan en ole kuullut, että kukaan sanoisi siitä mitään negatiivistä ja kaikki ihotyypit hyötyvät sen käytöstä.
  Istanbulin maailmankongressissa kymmenisenvuotta sitten Daily Microfoliant oli kovasti esillä, koska Youtube oli silloin aika uusi juttu ja Dermalogica kutsui parhaat Daily Microfolian neuvonta videoiden tekijät kongressiin mukaan. Yllätys oli, että he olivat kaikki miehiä. Muistaakseni mukana oli viisi katsotuimpien videoiden tekijää. Nykyisinhän niitä on varmaan satoja, ellei tuhansia.

  Inkeri

  VastaaPoista