lauantai 12. joulukuuta 2015

Kauneushoitola on tänään avoinna kello 10-15!

Tänään on perinteinen Avoimien Ovien päivä meidän kauneushoitolassa ja liike on auki kello 10-15. Kaikista DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN tuotteista -20% ALENNUS! Ei koske uutta Overnight Retinol Repairia. Esillä on myös muutamia hoitotuotepakkauksia joita voi antaa, vaikka joululahjaksi.

PEIKONPOIKASEN PELASTUSPAKETTI 23€ (46€)
Sisältää pienessä vetoketjullisessa Dermalogican meikkipussissa on viisikappaletta Daily Resurfacer hoitotassuja ja matkakoot Multivitamin Power Recovery Masque naamiosta, Multivitamin Power Firm ja Age Reversal Eye Complex silmänymp.voiteista.

SKIN SMOOTHING CREAM 50 ml 49€ (norm. 59€-20%) kosteusvoide ja mukana on matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille ja Antioxidant Hydramist hoitosuihke.

ESSENTIEL CLEANSING SOLUTION 250 ml 36€ (norm. 42€-20%) puhdistusmaito ja sen kanssa on matkakoot Precleanse esipuhdistusöljystä ja Multiactive Toner hoitosuihkeesta.

Ellet ole koskaan käyttänyt Dermalogicaa nämä kaksi pakettia ostamalla pääset jo ainakin pariksi kuukaudeksi kokeilemaan perushoitotuotteita normaali/kuivalle iholle.

CLIMATE CONTROL huulirasvapakkaus 20€ (norm. 15€-20%) Dermalogican pikkumeikkipussiin on pakattu huulirasvan lisäksi matkakoot Special Gleansing Gel puhdistusgeelistä ja Multiactive Toner hoitosuihkeesta.

MULTIVITAMIN HAND AND NAIL TREATMENT käsivoidepakkaus 20€ (35€) sisältää matkakoot käsivoiteesta, vartalonkuorinnasta ja Hydro Salt kylpysuolasta, jota voi käyttää kylpyammeessa, tai jalkakylvyssä, sekä hyvälaatuisen joustavan kynsiviilan ja kynsilakanpoistoaineen.

BODY THERAPY pakkaus 24€ (norm. 44€) sisältää Body Hydrating Cream 75ml vartalovoiteen, Conditioning Body Wash 75ml suihkuvaahto, Exfoliant Body Scrub vartalokuorinta-aineen. Pakkauksia on vain muutama jäljellä.

Näitä pakkauksia ei ole verkkokaupassa, mutta niitä voi kyllä tilata. Laittakaa sähköpostilista tuotteista, tai jos tilaatte muuta, niin tilauksen lisätiedoiksi voi laittaa nämä tuotteet. Laitan niistä sitten laskun sähköpostina, tai lähetyksen mukana. Jos tilaus jää alle 30€, joudumme veloittamaan postituskuluja.
Kannattaa olla nopea, koska pakkaukset jaamme tilausjärjestyksessä. Muita pakkauksia saamme lisää, mutta Body Therapy pakkauksia ei ole enempää.

2 kommenttia:

  1. Hei

    Tilasin kovassa kiireessä ainoastaan kaksi tuotetta (ja Peikonpoikasen jos niitä on vielä) jotka kaikista akuuteimmin tarvitsen. Mutta on varmaan ihan ok laittaa uutta tilausta tulemaan huomenna kun on paremmin aikaa tehdä inventaariota kylppärissä? Tuo -20 pinnaa on sen verran hyvä tarjous. Hyvät viikonloput teille ja toivottavasti Avoimet ovet sujuivat hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvin voit laittaa lisätilausta tulemaan yhdistämme ne kyllä sitten samaan pakettiin. Peikonpoikasen pelastuspaketteja on vielä jäljellä eli niitä voi vielä tilata.

    Inkeri

    VastaaPoista