keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Uusi kosteusvoide nuorisolle!

Las Vegasin maailmankongressissa esiteltiin myös uusi tuote nuorison Clear Start hoitolinjaan. Se on Skin Soothing Hydrating Lotion (50ml 39€) kosteusvoide, joka on lähes maitomaisen ohut. Clear Start hoitolinja on tuotekokonaisuus mikä on tarkoitettu 10-25-vuotiaille nuorille. Tuotteet ovat edullisia 28€-39€ ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Skin Soothing Hydrating Lotion tuli nyt myyntiin, kun vihdoinkin saimme paketit tuon postilakon tekemän kiusan vuoksi. Dermalogican tuotteet tulee matkahuollon kautta, mutta heidänkin kuljetukset ovat tosi hitaita moninkertaistuneen paketti määrän takia.

Skin Soothing Hydrating Lotion sopii kaikille ihotyypeille ja on täysin rasvaton. Se on erittäin kosteuttava sisältämänsä hyaluronin ansiosta. Kasvipohjainen skvaleeni pehmittää ja ravitsee ihoa rasvoittamatta. Skin Soothing Hydrating Lotion on erinomainen acnelääkityksen aiheuttamaan kuivuuteen. Acneen käytetty isotretiooni lääkitys tabletteina kuivattaa ihoa todella paljon ja silloin tarvitaan runsaasti puhdasta kosteutta. Skin Soothing Hydrating Lotion rauhoittaa myös punoitusta ja ärtyneisyyttä jota voi myös acnelääkitys aiheuttaa, mutta iho voi olla herkkä ihan perinnöllisestikin.

Skin Soothing Hydrating  Lotion sopii hyvin meikin alle, koska se imeytyy täysin ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena. Myös pojille tämä voide on mieleinen nopean imeytyvyytensä vuoksi. Skin Soothing Hydrating Lotion sopii hätätilassa myös aikuisellekin, jos muut tuotteet ovat päässeet loppumaan.  Mitään elvyttäviä ja korjaavia tehoaineita ei Skin Soothing Hydrating Lotion sisällä, mutta sen hyvin kosteuttava vaikutus on aikuisen ihollekin parempi, kuin joku marketin voide. Joululahjaideana Skin Soothing Hydrating Lotion on helppo, koska se sopii kaikille ihotyypeille. 

4 kommenttia:

 1. Ehdin jo viime viikolla ostaa tytölleni 14v.kyseisen voiteen ja hyvää palautetta tuli. Ei ollut kuulemma ollenkaan rasvainen ja imeytyi äkkiä. Itsellenikin sitä kokeilin, mutta kyllä se oli liian nestemäinen nelikymppiselle sekaiholle. Ehkä toimii kesähelteellä.
  Ihmettelen muuten miten tuo anonyymi kaiken asiantuntija ei koskaan kommentoi Inkerin fiksuja kirjoituksia ajankohtaisista aiheista. Niistähän sitä keskustelua syntyisi, vai eikö taidot ja tiedot riitä mihinkään järkevään kommentointiin.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti Inkeri ei julkaise mitään kommentteja enään joissa ollaan erimieltä kuin hän. Tämä blogi on puhtaasti myynnin edistämiseen tarkoitettu eikä siten eriäville mielipiteille ole sijaa. Pakko myöntää että myyntitaidot ovat hyvät, uskoisin että Inkeri saisi myytyä jopa jäätä Eskimoille:) Eikä ollut loukkaus, uskon että Inkeriäkin naurattaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, se on muiden lukijoiden pyyntö ettei jankkauksiasi tarvitse enää lukea. Niistä ei tullut, kuin paha olo.

   Poista
 3. Julkaisin tämän " asiantuntijan" kommentit vielä eilen, koska se herätti minussa hyvin vakaviakin pohdintoja. Olin lukemassa eilen sähköpostejani, kun ensimmäinen kommentti tuli kello 20.44 ja vastaus siihen tuli 20.56 eli kahdentoistaminuutin kuluttua. Ihmetyttää kovasti miksi joku jaksaa päivystää blogiani kaiken päivää ja jo monta viikkoa. Se vaikuttaa hyvin erikoiselta ja jopa pelottavaltakin, jos viitsisin vaivata päätäni peloilla. En missään tapauksessa halua, että blogistani tulee elämän tehtävä muille, kuin minulle.

  Toinen miettimisen aihe liittyy tähän myynninedistämiseen eli kaupallisuuteen. Nykyisin käydään jatkuvasti julkista keskustelua taloudesta ja kannustetaan ihmisiä yrittäjiksi. Ilman myynnin edistämistä ja kaupallisia taitoja yrityksestä ei tule yhtään mitään. Siinä ei todellakaan ole mitään erityistä, että kauneushoitolan yrittäjä kirjoittaa myynnin edistämiseen tarkoitettua blogia. Päin vastoin se on yrittäjän velvollisuus. Sellaista johtopäätöstä ei voi kaupallisuudesta vetää, että myydään eskimoille lunta. Se ajatus on valitettavan usein nyky-yrityksissä ideana ja sillä on lyhyet jäljet. Ellei kuluttaja saa kunnollista vastinetta rahoilleen yritys loppuu hyvin äkkiä. Myynnin edistäminen ei todellakaan tarkoita sitä, että kuluttajille kaupataan ihan mitä sattuu, vaan ainoastaan kunnollinen ja ammattitaitoinen työ ja erinomaiset tuotteet tuo pitkäaikaisia asiakkaita. Suomen talous ei nouse suosta yrittäjyydellä, jos työtä tehdään hiukan sinne päin. Toimivan pienyrityksen pitää käyttää luovia ratkaisuja myynninedistämiseen ja tarjota asiakkaille parasta mahdollista ammattitaitoa ja asiakaspalvelua.

  Inkeri

  VastaaPoista