maanantai 21. joulukuuta 2015

Joululahjaksi lahjakortti

Joulu on sesonkiaika lahjakorttien myynnissä ja olemme näinä viimeisinä arkipäivinä ennen jouluaattoa varautuneet siihen. Meistä toinen tekee hoitoja ja toinen on vapaana lahjakortti-ja ostosasiakkaita varten. Lahjakortin voi ostaa jollekin rahasummalle, tai määrätylle hoidolle. Kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon.

Nanolift kasvohoito (118€, 1t 30min.)on meidän kaikista perusteellisin kasvohoito ja sen voi tehdä kaikille yli kolmekymppisille. Hoidossa käytettävät hoitotuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihotyypin ja ongelman mukaan. Jokainen asiakas saa juuri omalle iholle sopivan täsmähoidon. Usein lahjakortin ostajalle on annettu neuvoksi valita ihonpuhdistus ja tähän hoitoon kuuluu juuri, niin perusteellinen ihonpuhdistus, kun iho tarvitsee.

Kosteuttava Kasvohoito (87€ 1t15min) tehdään myös ihotyypin mukaan valituilla hoitotuotteilla. Se sopii aivan kaikille ja on hyvä hoito niillekin jotka harvemmin käy kasvohoidoissa. Monet ikääntyvät ihmiset eivät jaksa pitkään olla ja silloin tämä on sopivampi hoito.

Teinipuhdistus/ Ihonpuhdistus (66€ 45-60min.). Tämä hoito sopii nuorisolle ja miehille  joilla on tarvetta perusteelliseen ihonpuhdistukseen.

Rentouttava Kasvohoito (66€ 45min) tähän hoitoon ei kuulu mekaanista ihonpuhdistusta, vaan painotus on rentouttavassa kasvohieronnassa. Sopii hyvin kuivalle nuorelle iholle, tai miehille joilla on kuiva, tai atooppinen iho.

Lahjakortti on voimassa puolivuotta ja kirjaamme itsellemme kaikki lahjakortin saajat joten, jos lahjakortti hukkuu tiedot kyllä löytyvät ja hoito tehdään. Lahjakortin saajaa kannattaa kuulostella tarkkaan, että kasvohoitolahja olisi hänelle varmasti mieleinen. Suurin osa ilahtuu kovasti lahjakortista, mutta joka joulu ja äitienpäivä on joku joka ei missään tapauksessa olisi halunut lahjakorttia ja kokee sen loukkauksena. Olemme Marin kanssa päätyneet siihen, että näille annamme lahjakortin summan rahana, koska vihaisen asiakkaan hoitaminen on turhauttavaa puolin ja toisin. Hyvä on myös selvittää mitä kauneushoitolaa lahjansaaja on tottunut käyttämään, koska yleensä vakiokosmetologin työ on mieleisintä. Jos lahjansaaja on mies silloin kannattaa miettiä erityisen tarkkaan haluaako hän tulla kasvohoitoon. Tiedän, että vakioasiakkaamme nauttivat ja rentoutuvat kasvohoidossa perusteellisesti ja soisivat sen mielellään puolisolleen. Puolet miehistä nauttiikin hieronnasta ja rentoutuvat, mutta toiset kokee hoidon aivan turhaksi läpsyttelyksi eivätkä rentoudu yhtään. Esimerkiksi Marin ja minun miehelläni ei ole mitään erityistä hinkua kasvohoitoon eivätkä he koe sitä rentouttavaksi. En osaa selittää miksi näin on, mutta siinä asiassa miehet ja naiset ovat erilaisia ja tämä erilaisuus tulee huomioida.

Kauneushoitola on avoinna 21.-23.12 kello 10-17 ja aattona 24.12 liike on suljettu. Seuraavalla viikolla 28.-30.12 olen paikalla aamu kymmenestä pitkälle iltaan eli ihan normaalit työpäivät ja Mari on ne päivät lomalla. Tuolla viikolla on vielä pari vapaata aikaa, mutta sitten tammikuussa minulla on vain muutama vapaa aika. Marilta löytyy vielä useampia vapaita aikoja tammikuulta. Varatkaa siis pian hoitoaika, jos suunnittelette kasvohoitoa pikapuoliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti