tiistai 15. joulukuuta 2015

Tehotipat ovat täsmähoito erilaisiin iho-ongelmiin

Näin talviaikaan, jos iho alkaa tuntua kuivan kiristelevältä on järkevämpää lisätä ongelman mukainen tehotippa kotihoitoon, kuin ostaa täyteläisempi voide. Dermalogican ajatus on sama, kuin kerrospukeutumisessa, että lämmittää huomattavasti paremmin, monta ohutta kerrosta, kuin yksi paksu. Samalla tavoin ihonhoidossa tehoaa useampi täsmätuote päällekäin, kuin yksi paksu voide.
Verkkokaupassa on vielä voimassa -20% alennus ja samoin hoitolasta saatte alennuksen vielä tiistain 15.12 asti. Voitte laittaa sähköpostia mitä tarvitsette ja kertoa siinä milloin haette tuotteet.

Suosituimmat tehotipat ovat Skin Hydrating Booster (94€-20%), Overnight Repair Serum (98€-20%) ja Ultra Calming Serum Concentrate (76€-20%). Skin Hydrating Booster on kaikista kosteuttavin tuote Dermalogicassa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja sitä voi käyttää myös silmienympärille. Se sisältää hyaluronihappoa mikä on kaikista kosteuttavin raaka-aine ja se ei ole happo, vaikka nimessä on happosana. Skin Hydrating Boosteria käytetään aamuin, illoin kuivalle, hilseilevän kiristävälle iholle.

Overnight Repair Serum on arganöljyä sisältävä öljymäinen tehotippa yökäyttöön. Se on kiinteyttävä, ihon ohentumista hidastava ja kosteuttava hoitoaine joka imeytyy erittäin hyvin. Sen siloittava ja kiinteyttävä vaikutus on aivan silminnähtävä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta vasta yli 35-vuotiaille.  Ultra Calming Serum Concentrate on herkän ja ohuen ihon tehotippa jota käytetään aamulla ja illalla. Se vähentää ihon punoitusta ja korjaa couperosa ihon verisuonia. Se on myös hyvin kosteuttava vaikutukseltaan ja siksi se on erinomainen atooppiselle iholle.

Dermalogica ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä mineraalirasvoja ja on siksi sopiva herkälle ja herkistyneille ihoille. Kun iho on tarpeeksi kosteutettu ja tasapainoinen se ei myöskään reagoi niin helposti uusiin asioihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti