perjantai 11. joulukuuta 2015

Peikonpoikasen pelastuspaketti!

Saimme myyntiin Avoimien Ovien päivään paketin, jonka nimesin PEIKONPOIKASEN PELASTUSPAKETTI  Dermalogican vetoketjulliseen pikkumeikkipussiin on pakattu viisi kappaletta Daily Resurfacer (35 kpl 113€) hoitotassuja, Multivitamin Power Recovery Masque matkakoko ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide päiväksi ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoide yöksi matkakokoisina. Pakkauksen hinta on 23€ (norm.46€)

Syy tähän nimeen on, että tunnen itseni usein aamuisin peikonpoikaseksi. Varsinkin silloin, kun tukkani oli lyhyt se sojotti aamuisin joka suuntaan ja peilistä katsoi itse peikkojen pääpomo. Tässä tilanteessa mikään muu ei auta niin nopeasti, kun Daily Resurfacer hoitotassu. Iho kiinteytyy ja kirkastuu ja meikistä tulee siisti ja hyvin pysyvä. Jo illalla voi varautua aamun olotilaan ja laittaa yöksi vaikuttamaan Multivitamin Power Recovery Masque. Paras siloitus silmänympärysjuonteisiin on Age Reversal Eye Complex yöksi ja Multivitamin Power Firm päiväksi. Jos käytät hoitotassuja joka kolmas aamu ja naamion samoin, joka kolmas ilta, tai yö ja silmänympärysvoiteet aamuin illoin pakkaus riittää kahden viikon tehohoitoon. Tai voit ottaa ne matkalle mukaan ja käyttää useamminkin, niin ne riittää viikon, tai pari.

Osta itsellesi, tai ystävillesi lahjaksi!

1 kommentti:

  1. Olen saanut tänään tosi mukavia kommenteja tästä peikonpoikasen pelastuspaketista. Eräs lahjakorttia ostava herra kyseli näenkö muulloinkin, kun peilissä peikonpoikasia. Neuvoi puhumaan niistä työterveyslääkärille. Mitähän hän sillä oikein tarkoitti. Peikonpoikaset ovat ihan kivoja eikä ne mitään lääkäreitä tarvitse.

    Inkeri

    VastaaPoista