keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Superedullinen lahjapakkaus vartalotuotteista!

Saimme todella edullisia vartalotuotepakkauksia joulumyyntiä varten. Niitä on rajoitettu erä ja emme saa niitä lisää. Pakkauksen hinta on nyt 24€, kun se normaalisti olisi 44€. Pakkauksessa on 75 ml tuubit Conditioning Body Wash suihkuvaahtoa ja Body Hydrating Cream vartalovoidetta, sekä pikkutuubi Exfoliant Body Scrub kuorinta-ainetta.

Kaikki Dermalogican tuotteet ovat hajustamattomia, väriaineettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja. Siksi nämä vartalotuotteet sopii herkällekin iholle. Body Hydrating Creamia voisi sanoa Dermalogican parhaaksi tuotteeksi, koska se on voittanut kaikista eniten ykköstiloja erilaisissa testausryhmissä ja naistenlehtien kisoissa. Se on myös useampaan kertaan valittu eri maissa vuoden parhaaksi vartalovoiteeksi.

Conditioning Body Washia voi käyttää kylppärissä käsienpesuaineena, niin kuin mekin teemme hoitolassa. Helposti pesuaineihottumaa ja muita ärsytyksiä saava voi sitä käyttää jatkuvasti käsienpesuaineena. Siitä voi myös tehdä jalkakylvyn, tai laittaa ammeeseen kylpyvaahdoksi. Tuoksu siinä on aivan ihana, koska raaka-aineina on raikkaan tuoksuista antiseptistä mäntyöljyä.

Tämä pakkaus ei ole verkkokaupassa, mutta sen voi tilata sähköpostilla. Yhden pakkauksen tilauksesta veloitamme 4€ postikuluja, mutta jos tilaat niitä useampia pakkauksia, tai muita tuotteita niin saat sen ilman postikuluja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti