perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulun perinteiset Avoimet Ovet on la 12.12-15

Olemme jo useita vuosia pitäneet joulukuussa yhden lauantain kauneushoitolaa auki jouluostoksia varten. Marin kanssa päädyimme, että lauantai 12.12 on paras, koska viimeinen lauantai ennen joulua on jo liian lähellä jouluaattoa ja moni lähtee jo sukuloimaan.

Avoimet Ovet sai alkunsa siitä, että moni kyseli milloin meille voi tulla lahjakorttiostoksille. Monien asiakkaiden toive oli saada jokin hoitotuote, tai lahjakortti joululahjaksi, mutta miehet eivät oikein tienneet milloin ostoksille on paras tulla. Avoimien Ovien päivänä on helppo kaikkien poiketa, kun emme tee hoitoja, vaan paneudumme muuhun asiakaspalveluun. Toki meillä saa käydä ostoksilla muulloinkin. Olemme pyrkineet neuvottelemaan Dermalogican ja Youngbloodin kanssa parhaat mahdolliset tarjoukset. Saamme vasta ensi viikon alkupuolella varmuuden mitä tarjouksia tulee, mutta kerromme ne heti, kun tiedämme. Se meille on ilmoitettu Dermalogicalta jo aiemmin, että ainakaan vuoteen ei uusin tuote Overnight Retinol Serum ole tarjouksessa (148€).

Uskoisin, että moni asiakkaamme haluaisi antaa työkavereille, tai muille ystäville meidän hyvä laatuisia tuotteitamme. Normaalikokoiset tuotteet ovat liian hintavia pikkumuistamiseen, tai itse ainakin ajattelen ettei sellainen lahja saisi olla hinnaltaan montaa kymppiä. Tässä onkin aina kehitteleminen miten saisin tehtyä erilaisia tuotepakkauksia pikkuhinnalla. Voitte uskoa, että laitan koko neuvottelutaitoni peliin saadakseni asiakkailleni kivan lahjavalikoiman. Moni eiyrittäjä varmaan ihmettelee tätä, koska kuvitellaan, että kauppias haluaa vaan rahat pois asiakkailta. Totuus kuitenkin on, että kaikki haluaisivat myydä mahdollisimman halvalla saadakseen omat asiakkaat tyytyväisiksi. Kauppiaan taito punnitaankin siinä kohtaa, että hän pystyy saamaan sisäänostohinnan sen verran alas, että tuote voidaan myydä asiakkaalle alemmalla hinnalla. Koen olevani omalla alallani yrittäjänä ja nautin tästä tinkimisvaiheesta. Suuri etu on siinä, että tunnen Dermalogican maahantuojat kolmenkymmenenvuoden takaa ja olemme heidän suurin ostaja. Samoin olen Youngbloodin kanssa tehnyt yhteistyötä koko heidän yrityksensä olemassaolon ajan. Nämä meidän tarjoukset kannattaa hyödyntää aina, koska vastaavia ei Suomessa juurikaan ole.

Pidämme hoitolan auki la 12.12 kello 10.00-15.00 ja aiemmista kerroista muistan, että ruuhkaisinta on kello 11-13. Varautukaa siis hiukan odottamaan, koska Marin kanssa kaksistaan emme pysty palvelemaan, kuin kahta asiakasta kerralla. Kerron tarjouspakkauksista siinä tahdissa, kun saan niistä täyden varmuuden, joten seuratkaa blogia tiiviisti.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi20:29

  Huomasin nyt vasta miten suuri merkitys oikeilla pesuaineilla on. Olen nelikymppinen atoopikko ja aina satsannut hyviin voiteisiin. Dermalogican käyttäjä olen ollut jo vuosia. Meikkinä käytän ainoastaan primeriä ja siksi olen pesuaineena käyttänyt vähän mitä sattuu, kun ei meikkiä tarvitse puhdistaa pois.
  Nyt Inkeri sai ylipuhuttua ostamaan precleansen ja essential solutionin. Kolmen viikon käytön jälkeen ero valtava. Boosteria ja voidetta menee paljon vähemmän, kun posket ei nitise kuivuutta pesun jälkeen. Ihmettelen oma jääräpäisyyttäni, kun en ole aiemmin ymmärtänyt pesuaineiden merkitystä atooppiselle iholleni.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi01:50

  Komppaan. Hyvä pesuaine on kuivalle iholle ykkösjuttu. Itse käytän Essetiel Solutionia kesät talvet. Se on paras käyttämäni putsari.

  VastaaPoista