sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Oikein suunnitelluilla kasvohoidoilla ja kotihoidolla saa mustapäät pois pysyvästi

Näen tämän blogin tilastoista, että moni googlettaa mustapäistä kysymyksiä ja päätyvät tähän blogiin. Varmaan kirjoitan liian harvoin mustapäistä ja ihonpuhdistuksesta, kun en juurikaan niitä työssäni näe. Minulla voi mennä koko viikko etten purista yhtäkään mustapäätä ja se ei johdu asiakkaiden vähyydestä. Vakioasiakkailla ei ole ollut mitään puhdistettavaa moneen vuoteen. Jos puhdistamisen tarvetta on teen ilman muuta mekaanista ihonpuhdistusta kaikkien hoitojen yhteydessä. Ne kenellä on ollut hyvin rasvainen iho ja paljon mustapäitä saa ne vähentymään alle kymmenenprosentin entisestä tilanteesta. Tähän päästään oikein valitulla ihonhoidolla.

Tulin jo parikymmentävuotta sitten siihen tulokseen ettei ole mitään järkeä tehdä ihonpuhdistuksia uudestaan ja uudestaan ja kiusata asiakasta puristelulla. Ihonpuhdistus on oireen hoitoa, mutta se ei vaikuta itse syyhyn. Nykyisin kosmetiikan teknologia on niin kehittynyttä, että ihon talineritykseen pystytään vaikuttamaan ja voidaan estää huokosten tukkiintuminen. Se vaatii kuitenkin kosmetologin ja asiakkaan yhteispeliä. Yleensä sekaihoinen 35-50-vuotias asiakas saa ihonsa tasapainoon 3-4 kasvohoidolla ja säännöllisellä kotihoidolla. Eikä se tule yhtään kalliimmaksi, koska se väärin valittu kosmetiikka vasta kallista on. Jostain laivan taxfreestä saa kosmetiikasta pienen alennuksen, mutta parin viikon käytön jälkeen yleensä huomaa ettei tämä sopinutkaan. Tuo kaapissa turhaan kököttävä purkki vasta tuhlaamista onkin. En ole kuullut, että kukaan vakioasiakas olisi koskaan hylännyt Dermalogican tuotteen sen takia ettei se hänelle sovikkaan. Sellaista ei tapahdu, jos kosmetologi valitsee tuotteen.

Kasvohoidoista menee lähes puolet hukkaan, jos kotihoitoa ei jatketa Dermalogican tuotteilla. Nanolift hoidon vaikutusta pystytään näkyvästi ylläpitämään 4-6 viikkoa, kun iholle päivittäin lisätään samoja vaikutusaineita, kun kasvohoidossa käytettiin. Siitä ei ole kysymys onko joku tuotesarja hyvä, vai huono, vaan kotihoidon ja kasvohoidon yhteisvaikutuksista. Ihon rasvoittumista ja mustapäitä ei pysty vähentämään ellei hoitolahoito jatku kotona jokaiselle yksilöllisesti suunnitellulla kotihoidolla. Eikä se ole yhtään se työläämpää, kuin muutkaan vaihtoehdot. Aivan sama vaiva on puhdistaa ja kosteuttaa iho ihotyypille sopivilla aineilla, kuin epäsopivilla aineilla.

Nyt, kun kohta alkaa uusi vuosi tee päätös mikä on mahdollista pitää. Valitse ihollesi säännöllinen hoito-ohjelma, joka johtaa tuloksiin. 

4 kommenttia:

 1. Tämä on täyttä asiaa. Itse olin niin jästipää, että hakeuduin kosmetologille vasta nelikymppisenä. Sitä ennen tuhlasin tuhansia purkkeihin, jotka heitin pois, tai annoin kavereille ja he heittivät ne pois:)


  Inkeri on hoitanut ihoani lähes kymmenenvuotta ja muistaakseni jo puolevuoden päästä olin ensimmäistä kertaa ihooni tyytyväinen. Nykyään ei märkäpääfinnejä tule eikä muutakaan puristeltavaa. Naama ei enää kiillä heti aamupäivästä ja huokoset ei ammota auki. Yhtään Dermalogican tuubia en ole hukkaan laittanut, vaan Inkeri aina muistuttaa vanhojen loppuun käyttämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä muistaa, Dermalogican tuotteissa ei tule virheostoksia, jos on tuttu kosmetologi niitä valkkaamassa. Yhdellä hoitokerralla ei saada ihmeitä aikaan, säännöllisellä suunnitellulla hoidolla tuloksia alkaa näkymään jo kuukaudessa.

   Inkeri

   Poista
 2. Pitää ilmeisesti odotella 6 vuotta että täytän 35 ja varata aika Nanoliftiin, hehe.

  Dermalogican tuotteet ovat ylivoimaisesti tehokkaimpia (ja hellävaraisimpia) taistelussa aknea ja mustapäitä vastaan, mutta kyllä minulle silti jatkuvasti tulee mustapäitä nenään.

  Olin viime viikolla lääkärissä ihan muusta syystä, mutta potilastiedoissani on tietenkin merkinnät kaikista lukuisista käynneistä ihotautilääkärin luona. Tuntuipas hyvältä sanoa lääkärille etten ole enää muutamaan vuoteen tarvinnut lääkeapua akneen.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä, että pärjäät jo ilman lääkkeitä. Elimistölle on aina parempi ettei sitä rasiteta antibiooteilla yms. Nanolift on sinun ikäisellesi turhan tehokas hoito, mutta ihan tavallisen kasvohoidon ihonpuhdistuksen kanssa voisi tehdä.

  Inkeri

  VastaaPoista