keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Hoitotuotteita ei saa tuhlata

Dermalogican pakkauskoot ja tuotteiden riittävyys on täysin eri luokkaa, kuin muissa kosmetiikkasarjoissa. Yritän aina muistuttaa, että tuote ei ole kalliimpi, vaan pakkaus on isompi. Kaikki tuotteet myös riittää paljon pidempään, kuin monet muut tuotteet, koska tehoaineita on paljon ja silloin pienempikin määrä riittää. Koskaan kukaan asiakas ei ole valittanut, että tuote loppuu liian nopeasti.

Tärkeää olisi huomioida, että ei käytä tuotetta liikaa, tai liian vähän. Jos voidetta säästelee siitä ei saa kaikkea hyötyä irti. Liikakäytöstä ei ole yleensä haittaa, mutta tuotetta ja rahaa menee turhaan hukkaan. Yleensä muistutan siitäkin ettei saa jättää mitään purkinpohjia, vaan kaikki käytetään loppuun asti. Yhtä tuotetta ei mene kerralla paljoa, jos käyttää "kerrospukeutumismenetelmää" ja laittaa useampia tuotteita päällekäin. Me suomalaiset olemme yleensä säästäväisempiä luonteeltamme, kuin amerikkalaiset, koska Dermalogican antama käyttöaika on aina lyhyempi, kuin käytännössä se on. Kerron yleensä joka tuotteen kohdalla miten kauan se riittää käytössä. Sanon aina minimiajan ettei asiakkaalle tule tunnetta huijaamisesta, että lupaisin tuotteen riittävän todellisuutta enemmän. Kerron kuitenkin pitemmän ajan, kun Dermalogican ohjeissa on, koska he kyllä pistävät ainetta jotenkin hukkaan ja tuhlaavat liikaa.

Kasvohoitoon tullessa kannattaa katsoa mitä tuotteita kotona vielä löytyy ja pärjääkö niillä miten pitkään. Näin tiedän suunnitella jatkohoidon sen mukaan, että kaikki kotona vielä oleva tulee varmasti käytettyä. Jos jonkun tuotteen kohdalla on epäselvyyttä kysykää sitä, vaikka tässä blogissa. Dermalogican hintaa ja käyttöaikaa vertaillessa Dermalogica tulee yleensä edullisemmaksi, kuin hyvälaatuisetsarjat yleensä. Ihonhoidon kannalta on huomattavasti tehokkaampaa käyttää kotona samoja tuotteita, kun kasvohoidoissakin. Monet Dermalogican tuubit ovat isompia, kuin ranskalaisissa sarjoissa ja tämä ehkä kertookin amerikkalaisten runsaasta käytöstä. Esimerkiksi Multivitamin Power Recovery Masque (69€) ja Multivitamin Thermofoliant (82€) ovat 75 ml  ja sellaista kokoa ei muissa sarjoissa tunneta, yleensä koko on 50 ml. Suosikkivoiteista esimerkiksi Intensive Moisture Balancesta (85€) löytyy sadan millilitran tuubi mikä on edullinen käytössä. Puhdistusmaidoissa on kaksi kokoa ja  pienempi on 250 ml ja se on yleensä muissa sarjoissa 200 ml. Isompi on puolilitraa ja sellaista ei yleensä edes muissa sarjoissa tunneta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti