tiistai 8. joulukuuta 2015

Puhdistustuotteita kannattaa vaihdella

Muutamassa lähipäivien kommentissa on kirjoittu erilaisista Dermalogican puhdistustuotteita. Aika monella on jokin suosikkituote ja on helppo päätyä aina samaan jo hyväksi todettuun. Dermalogicalla on kuitenkin hyvin laaja puhdistustuotevalikoima ja niitä kannattaa vaihdella tilanteiden mukaan. Itselläni on Precleansen lisäksi pari kolme muuta tuotetta mitä vaihtelen tilanteen mukaan.

Precleance (150 ml 55€) on alkupuhdistusaine, joka on kaikille sama ja se on ihonhoidon perustuote, joka kannattaa aina hankkia. Sen jälkeen käytettäviä ihotyypin ja tilanteen mukaisia puhdistusaineita on useita. Ultra Calming Cleanser (500ml 74€, 250ml 51€) on meidän hoitolan kaikista suosituin puhdistusmaito ja se on maidon ja geelin välimuoto ja sillä lähtee myös vesiliukoinen ripsiväri. Se on aina varma valinta se sopii kaikille ja kaikki tykästyvät siihen. Special Cleansing Gel (500ml 60€, 250ml 42€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu geelimäinen pesuneste, joka sopii kesällä kaikille ihotyypeille, mutta talvella kuiva iho saattaa jäädä sen jälkeen kireäksi. Special Cleansing Gel on Dermalogican suosituin puhdistustuote koko Suomessa.

Essential Cleansing Solution (500ml 60€,250ml 42€) on normaalin, kuivan ja pintakuivan ihon puhdistusmaito, joka on Marin lempituote. Se on hyvin täyteläinen, mutta vesiliukoinen. Siitä jää pehmeän samettimainen pinta ja talvella se sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelisin, että Ultra Calming Cleanserin käyttäjät voisivat ottaa vaihtelun vuoksi tämän tuotteen ja käyttää niitä, vaikka vuoropäivinä. Dermal Clay (500ml 60€, 250ml 42€) on savipohjainen rasvoittuvan ihon puhdistusmaito, joka sopii talvella öljyisen rasvaiselle iholle. Satunnaisista rasvoittumisesta kärsivät voisivat käyttää Dermal Clayta aina, kun rasvainen vaihe tulee. Clearing Skin Wash (500 ml 74€, 250ml 51€) on ihan acneihon pesugeeli ja ainakin talvella se voi kuivattaa ellei iho ole vahvasti rasvoittuva.Skin Resurfacing Cleanseria (62€) suosittelen kaikille yli kolmekymppisille pari kertaa viikossa. Se sisältää maitohappoaentsyymiä 6% ja sulattaa täysin kuolleen solukon pois. Skin Resurfacing Cleanser voi tuntua käytettäessä hiukan nipistelevältä ja se johtuu maitohappoentsyymistä ja kuuluu asiaan.

Silmämeikin poistoon Dermalogicalla on aivan loistava tuote Soothing Eye Make-up Remover(43€), joka on geelimäinen ja kosteuttava vaikutukseltaan. Se ei ole pelkästään meikinpoistoaine, vaan siitä imeytyy ohueen silmänympärysihoon kosteuttavia ja rauhoittavia vaikutusaineita. Nykyisin omat silmäni ovat hyvin kuivat ja käytän kostutustippoja, jotka kuivattaa lisää silmänympärystää. Soothing Eye Make-up Remover selvästi rauhoittaa ärtynyttä ja ohutta silmäluomea.

Vaihtamalla eri puhdistustuotteita saa aina jotain uutta ihonhoitoon ja se innostaa hoitamaan. Tällä hetkellä itse käytän Precleansen lisäksi Essentiel Cleansing Solutionia, Skin Resurfacing Cleanseria ja Special Cleansing Geliä. Useampi puhdistustustuote ei tule yhtään sen kalliimmaksi, kuin yksikään, koska kestäähän ne paljon pidempään. Monet matkustaa etelään joulun tienoilla ja itselläni matkatuotteena on aina Skin Resurfacing Cleanser, koska koen sen puhdistavan parhaiten hien, aurinkovoiteet ja ilman saasteet pois iholta. Useammilla on jokin puhdistusaine matkakokona, niin huomioikaa, että ne ovat kierrekorkilla ja niihin voi lisätä isommasta pullosta lisää.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi21:30

  Mikä näistä putsareista sopii fysikaalisen aurinkosuojan postiin?

  VastaaPoista
 2. Tarkoitat ilmeisesti millä puhdistusaineella poistetaan fysikaalinen aurinkosuoja? Silloin, kun on lisännyt moneen kertaan aurinkovoidetta päivän mittaan ja on vaikka Thaimaan olosuhteissa missä hiki virtaa ja lika ja pöly takertuu ihoon, niin suosittelen ehdottomasti kaksoispuhdistuksen ensin Precleanse ja sitten ihotyypin mukainen puhdistusmaito. Kun aurinkovoidetta on normaalikerros, niin ihon voi puhdistaa millä tahansa puhdistustuotteella, kun tekee kaksoispuhdistuksen.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Jenni Tiili23:12

  Onko tuosta Essentiel Cleansing Solutionista muuta hyötyä kuivalle iholle, kuin pelkkä vaihtelu? Tykkään tuosta Ultra Calming Cleanserista ja se oli eka tuote mitä kokeilin Dermalogicalta aikoinaan. Se vakuutti minut tämän sarjan tehosta. Special Cleansing Geliin suhtaudun vähän epäluuloisesti, kun se oli kerran Intian lomalla mukana ja en suojautunut auringolta kunnolla, niin ihoni paloi tosi pahast ja hilseili loppuloman. Tuo pesugeeli ei siinä tilanteessa ainakaan auttanut asiaan ja nykyisin yhdistän sen aina hilseilevään kuivuuteen. Hölmö mielikuva sekin.
  Jenni Tiili

  VastaaPoista
 4. Kyllä Essentiel Cleansing Solutionilla on omat vaikutuksensa ihonhoidossa ja se ei ole pelkästään vaihtoehto jollekin muulle puhdistusmaidolle. Essentiel Cleansing Solution on ehdoton ykkösvaihtoehto Precleansen kanssa atooppiselle iholle. Kuiva ja ohentuva yli nelikymppinen hyötyy talvisin Essentiel Cleansing Solutionin täyteläisyydestä. Siinä on sen verran rasvamolekyylejä, että se vahvistaa ja vähentää kuivuutta paremmin, kuin Ultra Calming Cleanser. Tuote on kuitenkin ihan vesiliukoinen.

  Inkeri

  VastaaPoista