torstai 17. joulukuuta 2015

Multivitamin Power Recovery Masque auttaa moniin iho-ongelmiin

Sain hyvää palautetta eräältä asiakkaaltani, joka oli saanut kämmeniin ja sormiin kutisevaa ihottumaa. Ihotautilääkäri oli sitä pariin kertaan katsonut, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Asiakas oli jo pitkään käyttänyt Multivitamin Power Recovery Masqueta (69€) kasvoilleen ja päätti kokeilla sitä myös käsiin. Hän hieroi paksun kerroksen käsiin ennen nukkumaan menoa ja laittoi puuvilla hanskat päälle. Jo yksi yö oli kuulemma auttanut selvästi ja kolmen yön jälkeen ihottuma oli lähes parantunut. Hän sanoi käyttävänsä naamiota käsilleen, joka kolmas yö ja näin ihottuma pysyy lähes täysin poissa.

Tämä ei ole mikään uusi tieto minulle, vaan olen kuullut useampia kertoja miten hyvä apu käsillekin naamio on. Multivitamin Power Recovery Masque on kaikille ihoille hyvä tehohoito. Atooppiselle iholle se on ihan välttämätön apu. Stressin tuomaan ihon epätasaisuuteen naamio on pikaparantaja. Muutenkin väsymyksestä johtuvaan "nuhjuiseen" ihoon Multivitamin Power Recovery Masque tuo kirkkautta ja tasaisuutta. Naamionhan voi laittaa yöksi vaikuttamaan, niin se on helppo tapa tehohoitaa iho.

Dermalogican maahantuojan PR-Cosmeticin naiset kertovat käyttävänsä multivitamiininaamiota matkoilla lennon aikana. He joutuvat usein käymään Amerikassa, tai kokouksissa ympäri maailmaa. Iho pysyy hyvässä kunnossa, kun pesee meikit pois yölennolle mennessä ja levittää naamion. Se estää superkuivattavan ilmastoinnin rasittavaa vaikutusta. Naamio pestää lennon loppupuolella pois ja sitten hoitoaineet ja meikki. Näin hiukan vanhempikin nainen selviää raikaan virkeänä pitkien lentojen rasituksista.

2 kommenttia:

  1. On kyllä hyvä naamio minunkin mielestä. Itse olin tässä flunssassa kotona sohvan pohjalla ja jatkuvasta niistämisestä johtuen nenän ympäristo ja posket oli ihan kuivat. Laitoin muutaman kerran Multivitamin Power Recoveryä alueelle ja helpotti kummasti tuskaa :) !

    VastaaPoista
  2. Flunssa vie aina voimia ja sen huomaa myös ihossa. Multivitamin Power Recovery Masque on paras konsti saada iho nopeasti hyvään kuntoon. Se sopii hyvin nuhan aiheuttamaan rohtumiseen. Tuo Climate Control Stick huulirasva on erinomainen nuhan aikana käyttää koko ajan nenän ympärille. Rohtunut nenän alusta on tosi kipeä ja varsinkin lapsilla rohtumaa tulee helposti. Kannattaa heti nuhan alkaessa laittaa niistämisen jälkeen monta kertaa päivässä Climate Control Stickiä ja se sopii myös lapsille.

    Inkeri

    VastaaPoista