perjantai 11. joulukuuta 2015

Hyödynnä Avoimien Ovien tapahtuman tarjoukset!

Perinteiset joulun Avoimet Ovet on lauantaina 12.12-15 kello 10-15. Tuntuu mukavalta, että asiakkaat ovat ottaneet omakseen tämän tradition ja moni kyseli jo marraskuussa minkä lauantain pidämme liikettä auki.

Kaikki DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEET -20%!
Nyt on hyvä tilaisuus täydentää kotihoitotuotteet. Tuo -20% on jo ihan tuntuva alennus ja se kannattaa hyödyntää. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa ja tarkistakaa etukäteen miten paljon mitäkin tuotetta on jäljellä. Neuvomme kyllä, jos jotain pitäisi vaihtaa ettei käytä koko vuoden samoja tuotteita. Näin talvella pidän ihan vältämättömänä, että jokaisella yli kolmekymppisellä on tehotippa ihon syvempien osien tarpeisiin ja voide joka suojaa ja hoitaa ihon pintaa. Meillä on kolme kertaa vuodessa nämä tarjoustapahtumat, tai on ainakin tähän asti ollut, jos Hämeenlinnan keskusta jatkaa Pimeän kaupan tapahtumia. Jos oikein järkevästi harkitsee kotihoitotuotteet pystyy koko tuoterepertuaarin ostamaan alennettuun hintaan. Eli hyödyntäkää tämä alennus.

LAHJAKORTIT ovat vuosi vuodelta yleisempi lahja. Lahjakortin voi ostaa jollekin rahasummalle, tai määrätylle hoidolle. Lahjakortit ovat voimassa puolivuotta ja lahjan saaja voi itse varata itselleen sopivimman ajan. Tyypillisimmät vaihtoehdot ovat Nanolift kasvohoito (118€) ja Kosteuttava Kasvohoito. (87€). Kaikki kasvohoidot tehdään ihotyypin  mukaisilla tuotteilla ja sillä tavoin jokainen saa taatusti yksilöllisen hoidon.

Hoitolassa on esillä joululahjapakkauksia millä voitte muistaa läheisiänne. Saimme tänään pienen erän käsienhoitopakkauksia. Siinä on Multivitamin Hand and Nail Treatment käsilaukkukoko, pehmeä kynsiviila, kynsilakan poistoaine, kuorinta 10ml ja Hydro Salt kylpysuolapussukka, joka riittää kolmeen koko kylpyyn, tai noin kymmeneen jalkakylpyyn. Paketin hinta on 22€ ja normaalihinta on 35€. Siitä saat kivan ja käytännöllisen lahjan ystävillesi ja työkavereille. SKIN SMOOTHING CREAM voiteesta ja ESSENTIEL CLEANSING SOLUTION puhdistusmaidosta on tarjouspakkaukset. Nämä pakkaukset ei tule verkkokauppaan, mutta jos niitä haluatte voitte tehdä tilauksen sähköpostilla. Alle 30€ lähetyksestä joudumme velkomaan postikulut.

Varautukaa, että yleensä kello 11-13 on väkeä eniten ja voitte joutua odottamaan. Muistakaa myös Kissakoti Kattilan säästölipas, jonne voi pudottaa muutaman sentin. Meillä on myös myytävänä Kattilan jääkaappimangneetteja, joka on tyylikäs kissankuva. Hinta on 15€ ja kaikki menee kissojen hyväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti