maanantai 7. joulukuuta 2015

Kivat lahjapakkaukset suosikkivoiteista!

Dermalogicalla on perinteisesti jouluna kivoja lahjapakkauksia. Nyt suosikkivoiteet on ihanissa lahjapakkauksissa ja niiden mukana on ihotyypinmukainen matkakoko (30ml) puhdistusmaidosta ja kiva pesulappu. Tuota pesulappua on hiukan vaikea kuvata, koska en ole nähnyt mitään vastaavaa ennen. Se on pehmeää kuminen käsine jolla voi hieroa puhdistusmaitoa iholla ja näin lisätä puhdistuksen tehoa. Herkälle ja ohuelle iholle suosittelen sitä vain vartalon pesuun ja siinä se vasta erinomainen onkin. Kuollut solukko irtoaa suihkun, tai saunan yhteydessä tosi helposti. Toivottavasti niitä tulisi myyntiin ihan yksinäänkin, koska se olisi tarpeellinen lisä vartalon hoitoon. Se on myös tosi hygieeninen, koska se ei jää märäksi.

Active Moist (100 ml 76€) on kevyt, hyvin imeytyvä kosteusvoide joka ei sisällä tippaakaan rasvaa. Se sopii talvella pintakuivalle rasvaiselle iholle ja läpi vuoden sekaiholle. Nuoret käyttävät tätä voidetta mielellään, koska se on ohut ja imeytyy äkkiä. Active Moist sopii hyvin meikin alle. Pakkauksessa on mukana Dermal Clay savipohjainen puhdistusmaito, joka sopii öljyisen rasvaiselle iholle läpi vuoden ja saa ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi.

Skin Smoothing Cream (100ml 81€) on keskitäyteläinen kosteusvoide, joka on Suomessa eniten myyty voide. Se sisältää vitamiiniyhdisteen, joka hidastaa ihon vanhenemistä ja runsaasti kosteuttavia raaka-aineita. Skin Smoothing Cream sopii kaikille ihotyypeille. Sen mukana on Special Cleansing Gel (30ml), joka on myös Dermalogican suosituin puhdistusaine Suomessa. Special Cleansing Gel on geelimäinen helppokäyttöinen puhdistustuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Intensive Moisture Balance (100 ml 85€) on meidän hoitolan eniten myyty tuote ja minun oma suosikkini. Se sisältää runsaasti kosteuttavia raaka-aineita ja myös täyteläisempiä vaikutusaineita, jotka korvaavat ihon oman rasvan puutteen. Intensive Moisture Balance imeytyy erittäin hyvin ja sopii meikin alle. Uuden tehotipan Overnight Retinol Repairin pariksi se on paras voide. Sen mukana on Essentiel Solution (30 ml) puhdistusmaito, joka on kuivan ihon vesiliukoinen puhdistusmaito.

Super Rich Repair (50 ml 127€) on Dermalogican täyteläisin hoitovoide, joka on myös erittäin elvyttävä. Sitä suositellaan vasta yli kolmekymppisille. Voide on selvästi täyteläisempi, kun tuubissa olevat kosteusvoiteet, mutta se imeytyy täydellisesti ja jättää mattapinnan. Sen mukana on Skin Resurfacing Cleanser, joka on lievästi kuoriva vanhenevan ihon puhdistusmaito. Skin Resurfacing Cleanser on suosikkiputsarini, koska siinä on mieto maitohappo, joka irroittaa kuollutta solukkoa. Skin Resurfacing Cleanser sopii kaikille ihotyypeille 2-3 kertaa viikossa, tai päivittäin  normaalille ja sekaiholle.

Pakkauksissa on vain 100ml kokoa tuubivoiteista, niistähän on myös myynnissä pienempi 50 ml tuubi. Pakkauksia on saatavilla nyt jo ja tilaan Avoimien Ovien tapahtumaa varten lisää. Niitä pitäisi riittää vuoden loppuun saakka, mutta maahantuojan mukaan Intensive Moisture Balance voi loppua hiukan ennenkin. Yritän kuitenkin hankkia meille suuren varaston. Muistathan myös, että kaikki nämä neljä voidetta käy sekä yöksi, että päiväksi. 

2 kommenttia:

 1. Olenhan ymmärtänyt oikein ettei tätä kuorivaa Resurfacig cleanseria saa käyttää yhdessä uuden retinolivoiteen kanssa?
  Olen oikein tyytyväinen tähän retinol repair voiteeseen. Et ole turhaan sitä hehkuttanut. Ihoni on paljon tasaisemman värinen, poskien veltot rypyt ovat vähentyneet ja iho tuntuu selvästi sileämmältä. Mitään negatiivista en ole huomannut ja nämä vaikutukset ovat vaan kolmen viikon käytön jälkeen. Odotan innolla miten käy, kun tuubi on loppu.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla tuloksia uudesta Overnight Retinol Repairista. En ole vielä keneltäkään kuullut, että iho olisi alkanut reagoimaan liian nopeasti ja hilseily olisi näkyvää. Olen muutamia asiakkaita nähnyt jo hoidossa, jotka ovat pari kolme viikkoa retinolvoidetta käyttäneet ja tulokset ovat nyt jo näkyviä. Huokoset on supistuneet kaikilla, ihon väri tasoittuu ja kirkastuu. Kuivuudesta johtuvat rypyt ovat tasoittuneet ja ihot on pehmeämpiä ja sileämpiä. Retinolvoide on aivan selvästi askel eteenpäin kosmetiikan tehossa.
  Mitään kuorivaa tuotetta ei käytetä retinolvoiteen käytön aikana ei edes tätä miedosti kuorivaa Skin Resurfacing Cleanseria.

  Inkeri

  VastaaPoista