maanantai 14. joulukuuta 2015

Dermalogica ja Youngblood tarjoushintaan!

Muistattehan, että tuo AVOIMIEN OVIEN PÄIVÄN -20% ALENNUS on voimassa vielä huomisen eli tiistain 15.12 klo 24 asti.
Tuotteet ehtii vielä teille jouluksi, niin voitte ostaa varmaan mieleiset joululahjat alennuksella. Perushoitotuotteita kannattaa ostaa parikin, koska kaikki tuotteet säilyy avaamatta kaksivuotta ja avattuina noin vuoden. Paitsi aurinkosuojallisista voiteista saattaa suojaavuus heiketä, jos sitä säilytetään avattuna yli puolivuotta. Aurinkosuojakertoimen vähentyminen ei ole suurta, vaan suojakerroin 50 on vuoden avattuna säilytyksen jälkeen noin 40-45. Muistutan vielä, että meidän hyllyissä ei tuotteet seiso kahtaviikkoa kauemmin ja se on aivan poikkeuksellisen lyhyt varastointiaika. Suurin osa lauantaina ostetuista tuotteista tuli meille torstaina joten ne ehti olla kaksi yötä meidän hyllyissä.

Huomatkaa myös, että yli 100€ ostoksista saatte kaupan päälle Nighttime hoitotuotepakkauksen. Se sisältää matkakoot Precleanse alkupuhdistuksesta, Skin Resurfacer Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta ja Overnight Repair Serum tehotipasta.

Joululahjapakkauksia mitkä on lueteltu viime viikon bloggauksissa on vielä muutamia jäljellä paitsi Body Therapy pakkaus loppui tänään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti