lauantai 2. heinäkuuta 2016

Extra Firming Booster on kiinteytyksen kuningatar

Kesäaikaankin kannattaa käyttää erilaisia tehotippoja, vaikka iho ei nyt välttämättä tarvitse lisäkosteutusta. Extra Firming Booster (84€) on kiinteyttävä tehotippa jota suosittelen kaikille yli 30-vuotiaille. Moni iäkäs asiakas käyttää sitä säännöllisesti kaulan ihon hoidossa, koska se on Dermalogican kiinteyttävin tuote.

Extra Firming Booster on ohutta geeliä ja pullosta otetaan noin 4-6 tippaa kerralla kämmenelle ja se levitetään ensimmäisenä puhdistetulle iholle. Siinä jääkin sellainen jämäkkä ja tiivis tunne iholle, niin että kiinteyttävän vaikutuksen tuntee heti. Extra Firming Boosteria käytetään myös kaulalle ja silmien ympärille. Tehotipan päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide. Tätä tehotippaa kannattaa käyttää aamulla ja illalla. Kaksi kertaa päivässä käytettynä se riittää noin 4-6 viikkoa.

Extra Firming Booster imeytyy paremmin ja vaikutukset ovat nopeampia, kun iho kuoritaan säännöllisesti. Kuorinta-aine voi olla Daily Microfoliant (72€) jauhekuorinta mikä on tosi nopea käyttää. Toinen vaihtoehto on ottaa käyttöön tämä Skin Resurfacing Cleanser (62€) joka lievästi kuorii ihoa. Extra Firming Booster sisältää kasviproteiinia, joka tuo heti levityksen jälkeen napakan tunteen iholle. Siinä on myös merilevää joka parantaa ihon aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Yli viisikymppisenä estrogeenin väheneminen helposti lisää turvotusta ja se voi tuntua iholla lievänä velttoutena. Juuri tähän tilanteeseen Extra Firming Booster on paras hoito. Tärkein raaka-aine on Dermalogican patentoima proteiinipeptidi joka eniten vaikuttaa ihon kimmosäikeitä vahvistavasti.

Ihon joustavuutta yllä pitää kimmosäikeet eli kollageeni, elastiini ja retikuliinisäikeet, jotka ovat kuin kuminauhoja ihossa. Nuorella iällä ne ovat joustavia, mutta yli kolmekymppisenä ne alkavat löystyä ja katkeilla. Painon vaihtelut rasittaa näitä kimmosäikeitä ja laihduttamisen yhteydessä kannattaa käyttää Extra Firming Boosteria. Noin kolmen viikon säännöllisen käytön jälkeen alkaa huomaamaan miten tehokkaasti Extra Firming Booster vaikuttaa. 

2 kommenttia:

  1. Neuvoit jossain aikaisemmin käyttämään Extra Firming Boosteria kädenselkiin jos kädet ovat paljon esillä. Niin olen tehnytkin ja se on yksi parhaista vinkeistä mitä olen tästä blogista oppinut. Tosin olen oppinut niin paljon muutakin.

    Harmittaa vietävästi, kun laittaa itsensä parhaimpiinsa ja meikki ja kynnet ovat kunnossa. Sitten, kun katsoo käsiään niin ne ovat vanhat kurttukasat. Kyllähän tuo multivitamiinikäsivoidekin auttaa, mutta tämä Firming Booster on yliveto.
    Ullis

    VastaaPoista
  2. Ostin ekan derman tuotteen parivuotta sitte ja se oli juur tämä firming booster. Menin kosmetologille omalla paikkakunnallani ja hän käytti dermaa. Olin tosi huolissani silmänympärysrypyistäni ja olin kokeillut kaikenlaista mitä kemppareista sai. Kosmetologi myi mulle tuon firming boosterin ja multivitamiini silmänymp.voiteen ja kuukaudessa kurttut oli huomttavasti pienemmät. Sen jälkeen firming booster on aina kaapissani enkä luovu muistakaan derman tuotteista. Kaiken lisäksi mulla menee vähemmän rahaa kosmetiikkaan kun ennen. Tosin systeri valittaa kun multa ei enää liikene ittelle sopimattomia tuotteita hänelle :)

    VastaaPoista