maanantai 25. heinäkuuta 2016

Multivitamin Power Serum hidastaa ihon vanhenemisprosessia

Moneen kertaan on tullut selväksi, että uv-säteily on suurin syy ihon vanhenemiseen eli ohentumiseen, rypistymiseen ja epätasaiseen ihon väriin. Sitä on kenenkään turha väittää ettei ole saannut uv-säteilyä, kun ei koskaan makaa auringossa. Jokainen lyhyt kipaisukin ulkona tuo sen verran uv-säteilyä, että vapaat happiradikaalientsyymit alkavat toimimaan vauhdilla. Ne ovat niitä elimistön entsyymejä jotka saavat aikaan koko solujen vanhenemisprosessin. Tätä prosessia vastaan taistelee Dermalogican tuotteista parhaiten Multivitamin Power Serum.

MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 85€ (110€) ja sen mukana saa lahjaksi Body Hydrating Cream vartalovoiteen ja laadukkaan Dermalogican logolla varustetun kesäkassin. Tuo vartalovoide on sen verran iso tuubi, että se riittää päivittäisessä käytössä 3-4 viikkoa. Se on aivan ihanasti imeytyvä vartalovoide, joka jättää silkkisen pinnan ihoon. Dermalogican oheistuotteet, niin kuin tämä kesäkassikin ovat harvinaisen laadukkaita. Meikkipussit, kassit ja muut ovat kestäviä ja huolellisesti tehtyjä niin kuin varmasti olette huomanneetkin. Tuota kesäkassia oli jo viime kesänäkin ja asiakkaat ovat kertoneet sen kestävän käyttöä tosi hyvin. Sen voi pestä pesukoneessa alle 40-asteisessa ohjelmassa. Suurin osa käyttää sitä varakassina kauppareissuilla. Nyt siis Tähtitarjous kannattaa hyödyntää pelkien kaupan päällisten takiakin.

Multivitamin Power Serum sopii kaikille ihotyypeille ja sitä käytetään aamuin illoin koko kasvoille, kaulalle ja myös silmänympärille. Tähän aikaan vuodesta seerumista hyötyy kaikista eniten, koska iho saa juuri nyt uv-säteilyä. Multivitamin Power Serum vähentää pikkuryppyjä ja pehmentää ilmejuonteita. Sillä on myös ihon kirjavuutta tasoittava vaikutus, koska se hajoittaa pigmentin kasautumista. Multivitamin Power Serum on ihoa vahvistava ja se on tärkeä vaikutus yli nelikymppiselle, kun estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa.

Multivitamin Power Serumin aikaisempi versio oli pakattuna pieniin kapseleihin joita oli purkissa 45 kpl. Tästä uudistumisesta on aikaa viitisen vuotta ja nuo kapselit oli koko 2000-luvun Dermalogican suosituin tehotippa. Tuotteesta kehitettiin vielä tuplasti tehokkaampi versio joka on helpompi käyttää, kuin nuo yksittäiset kapselit. Nythän Multivitamin Power Serum on tuubissa ja se on voidemaista ainetta. Ellei iho ole kovin kuiva Multivitamin Power Serum riittää helteisinä kesäöinä yksinäänkin yövoiteeksi. Tämä on ainut laatuinen tilaisuus tehdä hyvät kaupat ja pysäyttää hetkeksi ihon vanheneminen.

4 kommenttia:

 1. Teenköhän jotain väärin, kun sekoitan multivitamin serumin intensive moist.balancen joukkoon aamuisin ja käytän sitä näin jatkuvasti. Talvella laitan vielä niiden alle hydrating boosterin. Olen viisikymppinen ja ihoni oli hyvinkin rasvainen nuorempana, mutta nyt pintakuiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet löytänyt sinulle sopivan tavan käyttää tuotteita ja se on oikein hyvä. Kaikkia tehotippoja voi sekoittaa voiteiden joukkoon, jos kokee sen hyväksi tavaksi niitä käyttää.
   Sekin on hyvä, että lisäät talvella hoitoon Skin Hydrating Boosterin, koska Suomen ilmastossa ei samat tuotteet riitä talvella, kuin kesällä riittää.

   Inkeri

   Poista
 2. Olet kyllä kova myymään näitä mönjiä. Eivät vaan taida kaupaksi kuitenkaan käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin kommentiisi kokonaisella postauksella, joka on tuossa yläpuolella.

   Inkeri

   Poista