keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kuorinta ei poista rusketusta

Monilla on sellainen käsitys, että kasvohoito ja kuorinta poistaa rusketusta. Se on aivan väärä käsitys. Pigmenttisolut mitkä tuovat iholle ruskettuneen värin sijaitsevat ihon pigmenttisolukerroksessa ja sinne ei kuorinta-aineet ulotu.

Kosmetologin näkemyksen mukaan kuorinta kirkastaa ja kaunistaa rusketuksen sävyä ja tekee siitä tasaisemman. Daily Microfoliantin (72€) käyttö päivittäin tekee ihon väristä heleän ja tasaisen ja muut kotihoitotuotteet imeytyvät paremmin. Monen asiakkaan näkemys eroaa kosmetologin ajatuksista. Heidän mielestään ihoa ei pidä kuoria ettei siitä vaan irtoa pois mitään väriä tuovaa solukkoa. Heidän mielestä myös likaisen harmaata kuollut solukko kerrosta pitää suojella, koska sekin on rusketusta.

Silloin, kun ihoon on saanut rusketuksen sitä pitää hoitaa niin, että iho pysyy kauniina ja tasaisen värisenä pitkään. Kuorinta on tärkeä hoitoaine, koska uv-säteily nopeuttaa solukuolemaa ja ihon pintaan syntyy moninkertainen määrä kuollutta, hilseilevää solukkoa. Kuorinta auttaa myös kosteuttavien aineiden imeytymistä, jotka myös parantavat rusketuksen väriä ja vähentävät hilseilyä. Skin Hydrating Booster (94€) on ihan erinomainen tehokosteuttaja. Hyvin hoidetulla ja kosteutetulla iholla rusketus pysyy kauemmin ja sen sävy näyttää paremmalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti