maanantai 18. heinäkuuta 2016

Multivitamin Power Serum on nyt Tähtitarjouksena!

Kesän tärkein tehotippa MULTIVITAMIN POWER SERUM on NYT 85€ (110€) ja saat lahjaksi käytännöllisen ja kestävän kesäkassin Dermalogican logolla ja Body Hydrating Cream 75ml vartalovoiteen. Kassi on 30 cm x 40 cm ja sen perusväri on musta. Se sopii hyvin aina mukana pidettäväksi varakassiksi, tai ihan muutenkin kesäkassiksi. Lahjan arvo 35€.

MULTIVITAMIN POWER SERUM on paras tuote korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Se on uusimpia Age Smart linjan tuotteita ja tullessaan pari vuotta sitten myyntiin se nousi heti myydyimpien tuotteiden joukkoon. Multivitamin Power Serum sisältää runsaasti A-vitamiini johdannaista retinyylipalmitaattia joka nopeuttaa ihon uudistumista. C-ja-E-vitamiini korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota ja hidastavat ihon ohentumista. Multivitamin Power Serumin tärkein vaikutus on vahvistaa ihoa ja nopeuttaa solujen uudistumista ja sitä kautta vähentää ihon rypistymistä ja veltostumista.

Multivitamin Power Serum on hyvin erilainen tehotippa, kuin Dermalogican muut tehotipat. Se vaikutus kohdistuu nimenomaan ihon vanhenemisoireisiin eli rypistymiseen ja ihon ohenemiseen. Tässä vaiheessa kesää jokainen on saannut sen verran uv-säteilyä, että ihon vanheneminen on nopeutunut. Aurinkoa ei tarvitse mitenkään paistatella vaan jokainen kipaisu ulkona pilvisenäkin päivänä altistaa ihon uv-säteilylle. Multivitamin Power Serum hidastaa myös estrogeenin vähenemisestä johtuvaa ihon ohentumista ja veltostumista.

Multivitamin Power Serumia käytetään aamulla ja illalla suoraan puhtaalle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen hoitovoide. Se käy myös silmien ympärille ennen silmänympärysvoiteen levitystä. Oikein helteisenä aikana Multivitamin Power Serum riittää yksinäänkin yövoiteeksi, mutta pääsääntöisesti sen päälle pitää laittaa toinen voide. Multivitamin Power Serum on ehdottomasti tämän vuoden ajan tärkeimpiä tehohoitoja. Tuo yksi tuubi riittää aamuin illoin käytettynä noin 6-8 viikkoa. 

2 kommenttia:

  1. Huippujuttu! Hieno tarjous mun lempiseruumistani. Se tekee ihon niin satiinimaisen sileäksi etten sellaista ole mistään muusta aineesta kokenut. Hyvä juttu on myös, että sama aine sopii silmäluomiin ja koko naamaan. Kati

    VastaaPoista
  2. Onko tässä Multivitamin serumissa jo maksaläiskiä poistava ominaisuus? Keväällä Thaimaan loman jälkeen minulla oli voimalliset maksaläiskät ohimoilla, kun käytin tämän seerumin ne haalistui parissa viikossa.
    Oikein hyvä tarjous. Kiitos siitä! Tämä on minunkin suosikkiserumi.

    Ullis

    VastaaPoista