maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tähtitarjouksena Ultra Sensitive Tint sk 30, Breakout Control ja Oil Free Matte sk 30

Tällä kertaa Tähtitarjouksia on kolme, jotta useampi ihotyyppi pääsee tarjoustuotteista hyötymään. Nämä tarjoukset ovat voimassa 17.7 saakka.

ULTRA SENSITIVE TINT sk 30 NYT 52€ (69€) on kaikille ihotyypeille sopiva ohut päivävoide joka antaa kevyen värisävyn iholle. Ultra Sensitive Tint sk 30 sopii erinomaisesti Suomen kesään, koska suojakerroin 30 riittää meillä tavallisissa olosuhteissa. Ultra Sensitive Tint sk 30 on nopeasti imeytyvä ohut kosteusvoide, joka samalla antaa aavistuksen verran sävyä iholle. Kyseessä ei ole meikkituote eikä värillinen päivävoide, vaan kevyt sävy tulee aurinkosuojana käytetystä rautaoksidi mineraalista. Voiteen päälle voit hyvin levittää vielä tavallisen meikin tai SkinPerfect Primerin. Ultra Sensitive Tint sk 30 kuuluu Dermalogican Ultra Calming hoitolinjaan, joka on ensisijaisesti tarkoitettu herkkäihoisille ja couperosaan. Se sisältää fysikaalisen aurinkosuojan, joka on paras vaihtoehto couperosaan ja ruusufinni iholle.

OIL FREE MATTE sk 30 NYT 68€ (85€) aurinkosuojan sisältävä päivävoide rasvaiselle ja acneiholle. Tämä voide on aivan ainutlaatuinen, koska samassa tuotteessa on hyvä aurinkosuoja ja tehokas hoitoaine rasvaiselle finni-iholle. Oil Free Maten raaka-aineet hillitsevät talin eritystä, rauhoittavat tulehdusta ja imevät itseensä ylimääräisen rasvan joten iho pysyy mattapintaisena eikä tuote taatusti kuivata. Tämä on erinomainen valinta niille, joilla on "rasvapelko" ja kokemus siitä, että aurinkovoide rasvoittaa. Oil Free Matte sk 30 ehkäisee myös hikinäppyjen syntymistä ja nopeuttaa finnien parantumista. Oil Free Matte sk 30 on erinomainen miesten kaljuun, koska päänahka hikoilee ja rasvottuu helposti ja tarvitsee siksi hyvin ohuen aurinkosuojavoiteen.

BREAKOUT CONTROL NYT 59€ (75€) paikallishoitoaine finneihin kaikille ihotyypeille. Nopeuttaa finnien parantumista ja estää tulehduksen leviämistä. Se ei kuitenkaan kuivata ja sopii myös herkkäihoisille. Breakout Controlia aloitetaan käyttämään heti finnin alkuvaiheessa ja sillä tavoin finni laantuu pois jo ennen, kuin tulee märkäpäävaihe. Jos finni on päässyt jo tulehdusvaiheeseen Breakout Control parantaa sen nopeasti. Kätevintä on ottaa pullosta ainetta pumpulipuikolla ja laittaa sitä suoraan finnin päälle. Toimenpiteen voi uusia vähintään kuuden tunnin välein. Heti siinä vaiheessa, kun hiukankin tuntuu, että finni alkaa nousemaan ihoon kannattaa aloittaa Breakout Controlin käytön. Iltaisin ihon puhdistamisen jälkeen voi finni kohtaan laittaa Breakout Controlia useita kertoja ja se nopeuttaa paramisen niin, että aamulla finniä ei enää ole.

Ultra Sensitive Tintin sk 30 ostaja saa LAHJAKSI matkakoot Daily Microfoliant kuorinnasta, Multivitamin Power Recovery Masquesta ja Essentiel Solution puhdistusmaidosta. Arvo 38€
Oil Free Maten sk 30 tai Breakout Controlin ostaja saa LAHJAKSI Daily Microfoliant kuorinnan, Charcoal Rescue Masquen ja Dermal Clay puhdistusmaidon. Arvo 38€2 kommenttia:

  1. Onko kesän huippuetu vielä voimassa?

    VastaaPoista
  2. Nyt tuo kesäkuun tarjous on ohitse ja nuo yllämainitut kolme tuotetta on tarjouksessa. Jäikö sinulta vahingossa huomioimatta, että tarjous vaihtuu? Laita meille sähköpostia, mitä tuotteita olisit halunnut, niin mietitään miten voin auttaa. Sähköpostiosoite on info@kauneushoitolainkeri.fi

    Inkeri

    VastaaPoista