perjantai 15. heinäkuuta 2016

Uudista huulipuna erilaisella huultenrajauskynällä

Jokaisella on varmaan kertynyt huulipunia ja huulikiiltoja käsilaukun, tai laatikoiden pohjalle. Jos huulipuna on valittu kokeilematta sitä huulille se on helposti ihan väärä väri. Huultenrajauksesta on paljon hyötyä ja iloa, mutta suomalaiset naiset käyttävät niitä todella vähän. Noin kymmenenprosenttia huulipunan käyttäjistä käyttää myös rajauskynää. Vielä pienempi määrä naisia ostaa huulipunan kanssa siihen sopivan huultenrajauksen.

Meikkiä tehtäessä vähintäänkin pitää huulet ennen huulipunaa rajata. Huultenrajaus tekee huulista selkeämmät ja huulipuna ei lähde valumaan ylähuulen ryppyihin. Mitä enemmän ikää on sitä tärkeämpi on hyvä huultenrajaus. Ryppyinen suunympärys saa huulipunan helposti näyttämään suttuiselta. Yleensä huultenrajaus valitaan samaa sävyä, kuin huulipunakin on. Näin ei aina tarvitse olla, vaan huultenrajauksella voi muuttaa huulipunankin sävyä uudenlaiseksi. Mitään aivan poikkeavaa vastaväriä ei kannata valita ellei halua korostaa huulten rajausta.

Youngbloodilla on neljä huultenrajauskynää (23€). Truly Red on kirkas punainen, Malt on ruskean punainen, Pout on tarkoitettu nudemeikkiin ja se on hyvin neutraali väri ja Rose on vanha roosa. Näin kesällä tuo Truly Red tuo tehoa ja jämäkkyyttä vähän haalean väriseen huulipunaan. Tumman talvisen värin saa sillä näyttämään raikkaamman kesäiseltä. Liian kylmän ja kovan pinkki sävyn saa pehmennettyä rajaamalla huulet sävyllä Pout. Jos taas huulipuna vaikuttaa liian oranssilta sen voi muuttaa Rose sävyisellä huultenrajauksella. Tuolla Malt värillä voi taas talvea kohden mentäessä tuoda syksyistä tummuutta hyvin vaaleaan huulipunaan. Tarkoitus ei ole, että huultenrajaus jää selvästi näkyviin, vaan huulipuna laitetaan rajauksen päälle saakka. Kokeilkaapa ottaa käyttöön huultenrajauskynä, koska sen avulla huulipuna pysyy paljon paremmin.

2 kommenttia:

  1. Tarvitseeko huulipunan ja rajauskynän olla samaa meikkisarjaa? Olen käyttänyt kaupasta ostettua huultenrajauskynää Youngbloodin huulipunan kanssa ja siitä huolimatta se alkaa suttaantumaan ryppyihin. Minulla on myös Youngbloodin rajaus ja sen kanssa huulipuna pysyy hyvin. Tuo rajaus vaan on ihan väärä väri lemppari huulipunani kanssa.

    VastaaPoista
  2. Eipä kai sillä merkillä ole väliä laatuhan siinä ratkaisee. Olen käyttänyt YB:n Truly Rediä kaikkien huulipunien kanssa ja se pitää kyllä värit paikallaan.

    VastaaPoista