torstai 28. heinäkuuta 2016

Miten ennen tultiin toimeen ilman meikinpohjustusaineita?

Nämä hiljattain kehitetyt meikinpohjustustuotteet ovat ihan yliveto keksintö. Itse en tee koskaan enää meikkiä ilman Hydrablur Primeriä (77€), tai SkinPerfect Primeriä sk 30 (77€). Punoittavalle couperosa ja ruusufinni-iholle on oma tuotteensa Redness Relief Primer sk 20 (74€).

Meikinpohjustusaineet ovat aika uusi tuote ja moni ei ole niitä vielä kokeillut. SkinPerfect Primer sk 30 tuli myyntiin pari, kolmevuotta sitten ja se sai heti suuren suosion. Mitään vastaavaahan ei ole koskaan aikaisemmin ollut. Suosittelen ettei kenenkään yli kolmekymppisen kannata tehdä meikkiä ilman meikinpohjustusainetta. Ne siloittavat ja tasoittavat ihoa todella näkyvästi ja meikki levittyy ja pysyy aivan eri tavalla. Hydrablur Primer tuli myyntiin maaliskuussa ja se on hurmannut kaikki jotka kokevat suuret ihohuokoset ongelmaksi. Se supistaa huokoset ihan hämmästyttävän hyvin ja tasoittaa ihon värin ja pienet rypyt ja juonteet. Itse käytän näin kesällä Hydrablur Primerin ja SkinPerfect Primerin sk 30 päällekäin. Laitan ensi kosteusvoiteen Intensive Moisture Balacen (100ml 85€, 250 ml 59€) ja sen päälle Hydrablur Primerin joka parantaa meikin kestävyyttä huomattavasti. Hellepäivinä huomasin, että kovasta hikoilusta huolimatta meikki pysyi siistinä ja iho tasaisena. Päällimmäiseksi laitan SkinPerfect Primerin sk 30, joka tuo hiukan väriä ja peittävyyttä. 

Hydrablur Primer toimii hienosti niin sanottuna meikittömänä meikkinä, tai värittömänä meikkinä. Se jättää todella siistin pinnan ja iho ei näytä meikatulta, koska Hydrablur Primer ei ole meikki. Nämä kaikki kolme Dermalogican primeriä ovat sekä hoitavia, että kaunistavia ja niistä on paljon hoidollista hyötyä iholle. Meikinpohjustusaineet tekevät ihosta niin hyvän näköisen, että meikki nuorentaa kymmenenvuotta. Älkää jättäkö käyttämättä tätä mahdollisuutta kaunistaa parantaa ulkonäköä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti