perjantai 1. heinäkuuta 2016

Puhdistustuotteilla vaihtelua ihonhoitoon

Tämä kesäkuun tarjous kannattaa käyttää, koska tuo kahden tuotteen ostajalle lahjaksi tuleva matkapakkaus (hinta 66€) on ihan tuntuva etu. Itse tuo pussukka on juuri sopivan kokoinen pidettäväksi, vaikka käsilaukussa ja Dermalogicalla nämä kaikki meikkipussitkin ovat todella kestäviä ja hyvin tehtyjä. Tuotteet riittävät 2-4 viikkoa ja puhdistusgeeli ja hoitosuihke riittävät yli kuukaudenkin. Kummassakin on kierrekorkki joten niihin voi lisätä isommasta pullosta.

Jos teillä tällä hetkellä on kotihoitotuotevalikoima kunnossa, niin tarjous kannattaa käyttää esimerkiksi puhdistustuotteiden vaihteluun. Skin Resurfacing Cleanser (62€) on oma suosikki puhdistusmaito. Se on lievästi kuoriva ja tekee ihosta puhtaan ja sileän tuntuisen. Tuote on kermamaisen täyteläistä ja sitä ei kerralla paljon tarvita. Se sopii kaikille  yli kolmekymppisille paitsi ei herkälle ja atooppiselle iholle. Sen kuorivavaikutus edesauttaa paljon muiden tuotteiden imeytymistä.

Dermal Clay (500ml 60€, 250 ml 42€) on savipohjainen tehopuhdistaja öljyiselle ja rasvaiselle iholle. Dermal Clay tuntuu ihanan raikastavalta, koska sen sisältämä mentholi viilentää ihoa. Kesähelteellä se tuntuu mukavalta ja Dermal Clay vähentää myös hikinäppyjen syntyä. Kuivemmalle iholle johon ilmestyy hormoonifinnejä kerran kuussa Dermal Clay on helpoin apu. Heti, kun tuntuu finnejä nousevan voi siirtyä puhdistamaan ihoa säännöllisesti aamuin illoin Dermal Claylla. Kesällä Dermal Clay sopii kaikille ihotyypeille, mutta talvella suosittelen sitä vain rasvoittuvalle iholle.

Clearing Skin Wash  (500ml 74€ 250 ml 51€) on aikuisen acneihoon tarkoitetun Medibac hoitolinjan puhdistusgeeli. Se on tosi hyvä apu vartalolle tuleviin finneihin. Varsinkin pojille ja miehille tulee selkään ja reisiin kipeitä, tulehtuneita isoja finnejä. Sellaiselle iholle Clearing Skin Wash on hyvä käyttää suihkuvaahtona. Se on bakteereja tappava ja siksi se vähentää finnien syntymistä. Uimahalleilla ja kylpylöissä kävijät voisivat peseytyä Clearing Skin Washilla niillä reissuilla. Satunnaisesti käytettynä se ei kuivata edes atooppista ihoa ja sillä saa lempeästi puhdistettua pöpöjä pois. Varsinkin jalkojen pesuun se on erittäin hyvä.

Puhdistustuotteita voi kotona olla useampia joita voi vaihdella ihon kunnon mukaan. Dermalogican puhdistusaineetkin ovat osa ihonhoitoa ja niillä voi vaikuttaa paljonkin ihon muutoksiin. Eikä niiden hankkiminen ole tuhlaamista, vaan silloin säästyy vanha puhdistustuote, kun käyttää muuta välillä. 

3 kommenttia:

 1. Ihana tarjous:)
  Itselläni tuo Clearing skin wash on toiminut ihan loistavasti atooppiselle iholleni.

  VastaaPoista
 2. Itselläni on ihan sama kokemus. Ihoni on rutikuiva, mutta jollain matkalla minulla ei ollut mukana muuta putsaria, kuin Clearing Skin Wash ja käytin sitä viikon verran. Eikä ihoni kuivunut yhtään liikaa. Tosin se oli kesäaikaa jolloin ilman kosteus oli suuri. Talvella ihoni olisi taatusti kiristellyt.
  Tämän viikon painostavan kosteina ja helteisinä päivinä olen ollut erityisen tyytyväinen Skin Resurfacing Cleanseriin, koska se jättää ihanan puhtaan ja raikkaan tunteen. Fyysistä työtä tehdessä olen koko ajan hiestä märkä varsinkin kasvoilta ja tulee oikein hyvä tunne, kun saa tehokkaalla putsarilla poistettua päivän hiet.

  Teillä on vielä sunnuntai-iltaan klo 24 asti aikaa tehdä hyödyntää tämä kesäkuun tarjous.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Mun atooppiselle iholle taas ei sopinut. Ollaan niin yksilöitä:)

  VastaaPoista