keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Ihonhoitoa pitkille lentomatkoille

Kesäloma-aika on parhaimmillaan ja nyt tuntuu, että kaikki perjantaipäivien asiakkaat ovat aloittamassa lomaansa. Se onkin tosi hyvä idea päättää viimeinen työpäivä, tai aloittaa ensimmäinen lomapäivä kasvohoidolla. Hyvin moni kertoo lomamatka suunnitelmistaan ja monet ovat lähdössä hyvinkin pitkien lentomatkojen päähän. Siitä tulikin mieleeni nämä hoito-ohjeet lentomatkoille.

Lentokoneen ilmastointi on todella kuivattavaa ja yli kuuden tunnin lennon jälkeen sen tuntee monta päivää. Jos iho on muutenkin kuiva tai pintakuiva kiristyminen tuntuu jo parin tunnin lennon jälkeen. Iho kannattaa kosteuttaa ennen lähtöä erittäin hyvin. Parasta olisi käyttää Skin Hydrating Booster (94€) tehotippaa ja sen päälle runsaasti Intensive Moisture Balancea (100 ml 85€, 50 ml 59€). Sen voi antaa imeytyä puolisen tuntia ja levittää vielä toinen kerros voidetta. Tämän kosteusvoiteen päälle  paras meikinpohjustusaine on Hydrablur Primer (77€) joka on jo itsessään kosteuttava ja sitoo ihon oman kosteuden ettei se haihtuisi niin helposti kuivaan ilmaan. Meikkivoiteena kosteuttavin valinta on Sheer Tint sk 30 (75€), joka on värillinen päivävoide eli se käy kesäolosuhteissa yksinään päivävoiteena.

Silloin, kun lähtee pitkälle lennolle yötä vasten ja tarkoitus on lennon aikana nukkua kannattaa lähtiessä tehdä ihan kevyt meikki. Se on helppo poistaa lentokoneen vessassa Precleanse Wipes (29€) puhdistusliinoilla. Tehokkain vaihtoehto on laittaa Multivitamin Power Recovery Masque (69€) ja antaa sen vaikuttaa lennon loppupuoleen saakka. Tämä on naisten lehtien mukaan Victoria Bechamin vakiotapa pitkillä lennoilla. Hän ei koskaan ole yli kuuden tunnin lennolla ilman tätä multivitamiininaamiota. Se on ihan ymmärrettävää, jos hän näyttäisi perille päästyään väsyneeltä rusinalta lähtisi liikkeelle ties mitkä huhut.

Lyhyemmillä lennoilla ja silloin, kun ei halua meikkiä poistaa on kosteuttavat hoitosuihkeet hyvä apu. Antioxidant Hydramist (62€) on erittäin kosteuttava ja sitä voi sumuttaa meikin päällekin. Se on taas lentoemäntien ihonhoidon perustuote, koska sitä voi käyttää meikin päälle. Antioxidant Hydramistin matkakoko on niin pieni, että sen voi ottaa lentolaukkuun mukaan. Multivitamin Power Recovery Masque on 75 ml ja sekin lasketaan nesteiksi eli sen lisäksi ei voi ottaa, kuin 25 ml muita nesteitä. Tämä kannattaa matkustaessa huomioida, että voiteet lasketaan myös nesteiksi ja ne pitää pakata yhteen minigrippussiin. Precleanse Wipesit on kehitetty senkin takia, että ne saa ottaa koneeseen mukaan ja niitä ei lasketa nesteiksi.

Muista ottaa lennolle mukaan myös huulirasva Climate Control (15€), käsivoide Multivitamin Hand and Nail Treatment (40€) josta on saatavilla myös pieni matkakoko. Apteekista kannattaa ostaa silmien kostutustippoja, koska ainakin itselläni parin tunnin lennon jälkeen silmät ovat hiekkamyrskyssä olleet. 

2 kommenttia:

 1. Miksei samantien rasvaa Tummelilla päästä varpaisiin niin ei tarvitse kymmentä eri mönjää

  VastaaPoista
 2. Muistutan, että myös Tummeli lasketaan nesteisiin ja se tulee pakata minigrippussiin muiden nesteiden kanssa.

  En ota nyt enempää kantaa tähän lypsyvoideasiaan, koska minulla on siitä huonoja kokemuksia. Tässä blogissa oli muutama vuosi sitten kirjoittamani juttu tästä Tummelista. Aloimme Marin kanssa ihmettelemään, kun se juttu oli melkein vuoden verran joka päivä eniten luettu juttu. Näemme nämä asiat blogin tilastoista. Aloin tutkimaan mistä osoitteista nämä lukijat tulee ja päädyin pornosivuille. Sen jälkeen poistin jutun ja lukukerrat noilta sivuilta loppui.
  Olen hyvin epäileväinen tällaisten yhteensattumien suhteen. Koin noin kymmenisen vuotta sitten, kun olin Yrittäjänaisten Keskusliiton varapuh.joht miten sivustoja voidaan käyttää väärin. Poliisi ilmoitti meille vastuuhenkilöille, että Yrittäjänaisten nettisivuilta on linkki laittomalle seksisivustoille. Olimme aivan järkyttyneitä enkä halua ikinä enää nähdä sellaisia kuvia. Meillä ei ollut mitään käsitystä miten ja miksi näin oli tehty, että erästä nettisivuillamme ollutta sanaa napauttamalla siirtyikin seksisivuille. Juttu jäi poliisin haltuun, mutta en omaan blogiini halua mitään vastaavaa. Siksi olen hyvin varovainen tuon lypsyvoiteen nimen kanssa ettei se johda muualle. Voin siis poistaa nämä kommentit, jos huomaan niistä tulevan ongelmia.

  Inkeri

  VastaaPoista