tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kolme helppoa tuotetta ihon värin tasoittamiseen

Dermalogicalla on kolme tuotetta joissa on mineraalipigmenttiä ihon väriä tasoittamassa. Ne ovat kaikki erilaisia ja eri tarpeisiin tehtyjä. Ne ovat Ultra Sensitive Tint sk 30 NYT 52€ (69€), SkinPerfect Primer sk 30 (77€) ja Sheer Tint sk 20 (75€).

Ultra Sensitive Tint sk 30 on kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivävoide missä on suojakerroin 30. Siinä on aavistus raaka-aineista tulevaa sävyä, joka ei ole mikään meikkiväri. Ensisijaisesti Ultra Sensitive Tint sk 30 on päivävoide, joka sopii tähän aikaan vuodesta kaikille ihotyypeille. Siinä oleva värisävy on aivan läpikuultava eikä jätä mitään rajoja ja on täysin huomaamaton. Kuitenkin väri sävy hiukan tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Voide on myös siitä erinomainen, että se pysyy mattapintaisena helteilläkin.

SkinPerfect Primer sk 30 on yksi Dermalogican suosituimmista tuotteista ja meidän värillisestä tuotteista se on ehdoton ykkönen. SkinPerfect Primer on meikinpohjustusaine joka siloittaa ja tasoittaa ryppyjä ja epätasaisuuksia. Se levitetään aina päivävoiteen päälle, koska itsessään siinä ei ole kosteutta tarpeeksi ollakseen hoitava voide. SkinPerfect Primer sisältää mineraalipigmentin ja helmiäisjauheen, jotka saavat ihon näyttämään sileämmältä ja hehkeämmältä. Moni asiakas käyttää sitä meikkivoiteen tapaan eikä laita sen päälle enää muuta meikkivoidetta. SkinPerfect Primerin suojaavat ominaisuudet ovat erinomaisia. Suojakerroin 30 riittää suojaamaan Suomen auringolta ja tuotteen muut raaka-aineet suojaavat tuulelta ja pakkaselta.

Sheer Tint sk 20 on perinteinen värillinen päivävoide. Se on ollut myynnissä jo toistakymmentävuotta ja moni asiakas korvaa sillä meikkivoiteen. Näin kesällä Sheer Tint sk 20 sopii laitettavaksi suoraan puhtaalle iholle korvaamaan päivävoidetta. Talvella suosittelen, että meidän ilmastossa sen alle laitetaan joku hoitovoide. Sheer Tint sk 20 on peittävin näistä värillisistä voiteista ja värisävyjä siinä on kolme.

Tärkeää on, että näissä kaikissa tuotteissa on hyvä aurinkosuoja joten sitä ei tarvita enää erikseen. Muistakaa myös, että vielä sunnuntaihin 17.7 asti Ultra Sensitive Tintin tarjoushinta voimassa.

1 kommentti:

  1. Tiedoksi: Jos luitte tätä tekstiä aamupäivällä siinä oli virhe Sheer Tintin suojakertoimessa. Olin vahingossa laittanut sk 30, mutta se on sk 20.

    Inkeri

    VastaaPoista