maanantai 11. heinäkuuta 2016

Puhdistusmaitokokeiluja

Olen kevään mittaan kirjoittanut useampaan kertaan puhdistustuotteista ja niiden vaihtoehdoista. Iholle tekee hyvää vaihtaa välillä puhdistusainetta ihan, kuin muitakin hoitotuotteita. Dermalogican puhdistustuotteet ovat jo itsessään hoitoaineita eikä pelkkiä puhdistusaineita.

Tämän hetken Tähtitarjouksessa on lahjana pussukka jossa on puhdistusmaito, kuorinta ja naamio. Puhdistusmaito ja naamio vaihtuu sen mukaan minkä ihotyypin tarjoustuotteen ostaa. Suosituin puhdistusmaito meillä on Ultra Calming Cleanser (500ml 74€, 250ml 51€) ja sitä kokeiltuaan menettää sydämensä Dermalogicalle. Yleensä suurin virhe uusilla asiakkailla on aivan liian voimakas ja kuivattava pesuaine. Jo pelkällä pesuaineen vaihdolla ihon tuntemukset ja tilanne muuttuu täysin. Seuraavaksi suosituin on Special Cleansing Gel (500ml 60€, 250ml 42€) ja Skin Resurfacing Cleanser (62€). Alkupuhdistukseen tarkoitettu Precleanse (55€) on kaikista suosituimpia tuotteita Dermalogicalla ja jos senkin laskee puhdistusmaitoihin, niin se ohittaa kyllä Ultra Calming Cleanserin käyttömäärät.

Tähtitarjouksen mukana tulee rasvoittuvalle iholle Dermal Clay (500ml. 60€, 250ml 42€) ja kuivalle iholle Essentiel Solution (500ml 60€, 250ml 42€). Dermal Clay sisältää mentholia ja se tekee ihon raikaan ja puhtaan tuntuiseksi. Kesäkuumalla se on ihanan virkistävä ja viilentävä pesuaine. Se tuhoaa tulehdusta aiheuttavia bakteereja ja sopii siksi finni-iholle ja hikinäppyihin. Dermal Clay ei missään tapauksessa kuivata joten sitä voi kuivempi ihoinenkin käyttää silloin tällöin. Monelle tulee kuukautiskierron loppuvaiheessa rasvoittumista ja finnejä. Sitä voi ennalta ehkäistä vaihtamalla puhdistusmaidon tähän Dermal Clayhin. Essentiel Solution on kuivalle ja atooppiselle iholle sopiva ja se on todella lempeän kermamainen puhdistusmaito. Kuitenkin se on täysin vesiliukoinen ja iho tulee siitä puhtaan tuntuiseksi. Essentiel Solution on hyvä vaihtoehto talvella Ultra Calming Cleanserille. Itselleni on ainakin mukavaa vaihdella tuotteita välillä ja se taas motivoi ihonhoitoon. Käytän vaihdellen kaikkia muita puhdistusmaitoja paitsi ihan rasvaisen ihon tuotteita. Tämän hetkinen suosikkini on Skin Resurfacing Cleanser. Varsinkin helteellä se jätti iholle todella raikkaan tunteen ja sen lievästi kuoriva vaikutus lisää hoitovoiteiden vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti