torstai 14. heinäkuuta 2016

Nyt on viimeinen tilaisuus hyödyntää Tähtitarjoukset!

Tämän hetken kolme Tähtitarjousta ovat voimassa sunnuntaihin 17.7 kello 24.00 saakka. Näistä kolmesta tuotteesta löytyy jokaiselle jotakin.

ULTRA SENSITIVE TINT Sk 30 NYT 52€ (69€) sopii kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi. Se on kosteuttava, mutta ohut ja hyvin imeytyvä voide. Ensisijaisesti se on päivävoide, mutta siinä on suojakerroin 30 ja kevyt sävy. Tuo sävy ei ole mikään meikkipigmentti, vaan voiteen raaka-aineesta tuleva läpikuultava väri. Parasta ihon terveyden hoitoa on vähentää uv-säteilyn määrä mahdollisimman vähiin ja se on myös tehokain tapa hidastaa ihon vanhenemista. Suositeltavaa on käyttää jatkuvasti päivällä uv-suojallista päivävoidetta. Suomen ilmastossa se on ehkä hiukan liioittelua marraskuun pimeydessä, mutta tähän vuoden aikaan hyvinkin tärkeää. Tuo Ultra Sensitive Tint sk 30 riittää noin pari kuukautta eli sen ajan mitä meillä kesäaurinkoa vielä on.

OIL FREE MATTE sk 30 NYT 68€ (85€) on täysin rasvaton ohut päivävoide, joka vähentää ihon rasvoittumista. Se ei myöskään kuivata ihoa joten se sopii kaikille normaalista rasvaisuuten päin oleville ihoille. Iho pysyy mattapintaisena koko päivän ja huokoset ei tukkiinnu. Tämä on myös hyvä aurinkosuoja miesten kaljuille. Se imeytyy täysin eikä ala valua silmiin. Kalju päälaki kannattaa suojata aurinkosuojalla, vaikka käyttää lippistäkin. Kankaan läpi pääse kuitenkin jonkin verran säteilyä ja se torjutaan tällä Oil Free Matella. Miehillä usein aurinkokeratoosi tulee juuri tähän kaljuun päälakeen.

BREAKOUT CONTROL NYT 59€ (75€) on paikallishoitoaine finneille ja näpyille. Tätä tuotetta voi käyttää koko perhe, jos lapset alkaa lähennellä teini-ikää. Breakout Controlia levitetään suoraan finnin päälle pumpulipuikolla ja sitä voidaa lisätä useampaankin kertaan päivän mittaan. Finnien parantuminen nopeutuu ja tarpeeksi ajoissa aloitettu hoito estää finnin syntymisen. Tuo pieni pullo riittää yhden ihmisen käytössä lähes vuoden verran, koska sitä tarvitaan kerralla hyvin vähän. Sitä voidaan käyttää myös laajemmallekin alueelle, jos pitää hoitaa kesällä tyypillistä hikinäppyä.

Tuotteiden mukana saa kaupan päälle taas hyvin käyttökelpoiset matkakoot. Ultra Sensitive Tintin mukana tulee matkakoot Essentiel Solution puhdistusmaidosta, Daily Microfoliant kuorinnasta ja Multivitamin Power Recovery Masque naamiosta. Rasvoittuvan ihon tuotteiden mukana on Dermal Clay puhdistusmaito, Charcoal Rescue Masque naamio ja Daily Microfoliant kuorinta. Matkapakkauksen arvo on 38€. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti