perjantai 29. heinäkuuta 2016

Power Rich on upea voide!

Power Rich (50 ml 228€) on loistava esimerkki Dermalogican tuotekehittelystä. Se on tullut myyntiin lähes kymmenenvuotta sitten ja vieläkään muilta sarjoilta ei löydy mitään vastaavaa. Kaikki jotka ovat sitä kerran käyttäneet ostaavat takuulla sem uudestaan.

Viimeisen puolenvuoden aikana olen nähnyt aivan uskomattoman hyviä tuloksia Power Rich kuurin käytöstä. Vakioasiakkaat jotka hoitavat ihoaan muutenkin hyvin ovat saaneet iholleen vahvuutta ja siloitusta. Parhaimmillaan Power Richin vaikutus on 50-65-vuotiailla joiden iho alkaa voimakkaasti ohentua estrogeenin vähentyessä. Power Richin koostumus on ainutlaatuinen siksi, että sen siloittava vaikutus ei perustu hedelmähappoihin. Se sisältää pelkästään ihon vahvistumiseen tähtääviä raaka-aineita, jotka samalla lisäävät ihon joustavuutta ylläpitävää kollageenia. Hyaluroni on paras ihon kosteuttaja ja sitä Power Richissä on runsaasti. Lähes kaikki ihotyypit alkavat kuivumaan ja sitä kautta ohentumaan, kun viidenkympiin ikään tullaan.

Power Richin helpous lisää sen tehokkuutta. Liian monimutkainen, tai aikaa vievä hoito jää väliin helposti. Power Rich nopeuttaa ihonhoitoa, koska mitään muuta hoitoainetta ei tarvita puhdistustuotteiden lisäksi. Sitä käytetään aamuin illoin ja myös silmienympärille. Koska sen lisäksi ei muita tehotippoja, tai silmänympärystuotteita tarvita Power Rich kuuri ei tule sen kalliimmaksi, kuin muutkaan tuotteet. Pakkauksessa on viisi yksittäispakattua tuubia, joka riittää noin viikon käyttöön. Aluksi ensimmäiset tuubit voi kulua nopeammin riippuen ihon hoidon tarpeesta. Viimeiset tuubit riittävät yleensä pidempään ja tuo kuuri kestää noin 6-8 viikkoa ihon kuivuudesta ja vuoden ajasta riippuen.

Se pitää muistaa ettei Power Richissä ole aurinkosuojaa. Power Rich sopii erinomaisesti myös meikin alle ja kannattaa käyttää meikkivoidetta jossa on aurinkosuoja. Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 sopii Power Richin päälle hyvin ja siitä saa sekä värin, että aurinkosuojan. Ellei halua väriä iholle, niin hyvä vaihtoehto on Dynamic Skin Recovery sk 50, tai Defence Solar Booster sk 50. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti