tiistai 13. joulukuuta 2016

Aurinkoloman rasitukset vähenee kasvohoidoilla

Moni asiakas on lähdössä joulun ja vuodenvaihteen tienoilla lomailemaan lämpimiin maihin. Se on kyllä ymmärrettävää ja lähtisin itsekin, jos siihen olisi mahdollisuus. Tässä kohtaa talvea valon puute jo väsyttää ja tekee ihmisen haluttomaksi. Huomaan väsymyksen asiakkailla kasvohoidon yhteydessä. Tässä vaiheessa vuotta taatusti kaikki nukahtaa kasvohoidossa, kun kesällä osa ei nukahdakkaan. He huomaavat sen itsekin ja ihmettelevät omaa virkeyttää kesäaikaan.

Iholle tuo aurinkoloma on aika rankka kokemus, mutta sekin saadaan kuriin hyvällä hoidolla. Atooppiselle iholle taas tuo keskitalven aurinkoloma on ihan ihonhoitoa, koska heidän ihonsa paranee auringossa. Yli nelikymppinen pintakuiva iho kärsii eniten näistä etelän matkojen haittapuolista ja se kannattaa huomioida jo matkaa varatessa. Ihanteellista olisi käydä kasvohoidossa noin viikkoa ennen matkaa ja viikon, tai kahden päästä matkan jälkeen. Jos pitää valita jompi kumpi, niin tuo matkan jälkeinen hoito on tärkeämpi. Itse matkallahan iho voi hyvin, kun on kosteaa ja lämmintä. Auringolta suojaaminen on vielä tärkeämpää, kuin kesällä, koska ihossa ei ole enää yhtään omaa suojapigmenttiä. Ensimmäisinä päivinä kannattaa olla varoen auringossa, vaikka aurinkovoidetta käyttäisikin. Oudokseltaan iho voi reagoida monella tapaa lämpöön ja aurinkoon.

Pahin vaihe on tuo takaisin tulo Suomeen. Täällä voi olla pakkasta, vaikka kolmekymmentäastetta ja sisäilmankin kosteus on lähes nolla. Siihen, kun kosteuteen ja lämpöön tottunut iho äkkiseltään joutuu, niin iho on rutikuiva hetkessä. Ihon omat suojamekanismit alkaa toimimaan vasta parin vuorokauden jälkeen ja iho tottuu kuivuuteen. Siksi nuo pari päivää ovat hoidollisesti erittäin tärkeitä.   Nanolift hoito on aivan erinomainen kosteuden palauttaja heti matkan jälkeen. Vielä parin viikonkin kuluttua Nanolift hoito korjaa tuon Suomeen paluun iho-ongelmat. Myös pitkä lento voi kuivattaa ihoa varsinkin, jos kyse on yli kymmenen tunnin lennosta. Silloin on tärkeää ottaa mukaan pieni matkakoko Antioxidant Hydramist (62€) hoitosuihkeesta. Sellainenhan tulee lahjaksi, jos ostatte tämän hetken Tähtitarjouksen Age Revelsal Eye Complexin 69€ (norm. 86€).

Multivitamin Power Recovery Masque on paras mahdollinen hoito kotiin palatessa. Sitä voi käyttää, vaikka kolmena iltana peräjälkeen ja jättää sen yöksi vaikuttamaan. Kädethän kuivuu myös joten naamio kannattaa hieroa myös käsiin ja laittaa puuvillahanskat päälle yön ajaksi. Loistava tehotippapari tähän tilanteeseen on Overnight Repair Serum (98€) yöksi ja uusi Phyto Replenish Oil (98€) päiväksi. Suosittelen näitä kahta tehotippaa kaikille yli 35-vuotiaille marraskuusta maaliskuulle. Uusi Phyto Replenish Oil mullistaa ihon kotihoidon tehon suuresti. Sillä saadaan jatkettua kasvohoidon suojaavaa vaikutusta pidenpään, kuin ennen. Se onkin talvilomamatkailijan tärkein hoitotuote, koska se korjaa uv-säteilyn rasituksia ja vähentää talven kuivattavaa vaikutusta.

Avoimien Ovien päivänä 10.12 kello 10-15 Phyto Replenish Oil on ensiesittelyssä ja kannattaa tulla tutustumaan siihen. Meillä on myös 20% alennus sinä päivänä kaikista tuotteista ja esillä on paljon kivoja joulupakkauksia. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti