perjantai 9. joulukuuta 2016

Hoitotuotesuosituksia itselle ja muille

Dermalogicalta on tullut useampia joululahjapakkauksia joilla voi ilahduttaa läheisiään. Ihonhoitotuotteet tulee varmasti käyttöön ja ovat tarpeellisia jokaiselle. Dermalogica ja Youngblood on myös turvallinen valinta kenelle tahansa, koska niissä ei ole hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja säilöntäaineena.

Alle kolmekymppiselle sopii pakkaus jossa on Special Cleansing Gel 50 ml, Multi-Active Toner 30 ml ja Hydrablur Primer 7 ml, pakkauksen hinta on 18€. Vartalotuotteista löytyy kahdenlaista pakettia. Toisessa on Body Hydrating Lotion 75ml, Body Wash 75€ ja pesuliina ja hinta on 35€. Toisessa pakkauksessa on nuo samat vartalohoitotuotteet ja niiden lisäksi Stress Oil 10 ml, jota voi tipauttaa kylpyammeeseen, tai jalkakylpyyn. Sitä voi lisätä myös vartalovoiteen joukkoon ja sen aromaattiset öljyt laukaisevat stressiä ja tuoksu on ihanan luonnollinen ja tämä pakkaus on 25€.

Naamioista löytyy myös kaksi vaihtoehtoa eri ihotyypeille. Toisessa on Multivitamin Power Recovery Masque 40 ml naamio (erikoiskoko), Multivitamin Thermofoliant 10 ml kuorinta ja Ultra Calming Cleanser 50 ml puhdistusmaito ja hinta on 30€. Saman tyyppinen pakkaus seka-ja rasvaiselle iholle sisältää Charcoal Rescue Masque 40 ml naamion, Multivitamin Thermofoliant 10 ml kuorinnan ja Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin. Hinta on sama 30€. Fiksussa iässä olevalle ystävättärelle löytyy meikkipussi jossa on Age Smart tuotteet kolmen viikon käyttöön. Kolme viikkoa on jo sen verran pitkä hoitoaika, että hyvän hoidon vaikutukset näkyy. Mustaan vetoketjulliseen meikkipussiin on pakattu Ultra Calming Cleanser 50 ml puhdistusmaito, Skin Resurfacing Cleanser 30ml kuoriva puhdistusmaito, Dynamic Skin Recovery sk 50 10 ml päivävoide, Multivitamin Power Serum 7ml tehotippa ja Super Rich Repair 15ml yövoide. Paketin hinta on 22€.
Erilaisista matkakokoisista tuotteista voi myös koota kohtuu hintaisia tuotepaketteja, joko itselle tai läheisille. Nuorison Clear Start linjasta on kaksi erilaista pakkausta ja toisessa on kolme matkakokoista tuotetta ja toisessa on viisi.

Näitä pikkupakkauksia ei ole suoraan verkkokaupassa, koska emme voi lähettää niin pientä ostosta ilman postikuluja. Pakkauksia voi kyllä tilata muun tilauksen mukana ja laitamme niistä erillisen laskun. Jos ostat useamman pakkauksen ja ostos on yli 50€ voimme lähettää sen ilman postikuluja. Näistä paketeista ei tule enää lisäalennusta, koska ne ovat jo muutenkin lahjahintaan. Tervetuloa ostoksille lauantaina 10.12 klo 10.00-15.00.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti