keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Silmänympärykset kuntoon UltraSmoothing Eye Serumilla ja Ultimate Corrector peiteaineella

UltraSmoothing Eye Serum (85€) NYT 68€ on kaikille silmänympäryksille sopiva hoitovoide vähentämään turvotusta ja pitämään ihon normaalin joustavana. Talvi on aina pahin muuttamaan ohutta silmänympärysihoa entistäkin herkemmäksi ja uhuemmaksi. UltraSmoothing Eye Serum on lähes nestemäisen ohut hyvin levittyvä voide joka kuitenkin sisältää runsaasti vaikutusaineita.

UltraSmoothig Eye Serum voi olla joka aamu ja ilta perustuotteena silmänympärille ja vasta sen päälle levitetään ihon tarpeen mukainen silmänympärysvoide, jos iho tarvitsee täyteläisempää hoitovoidetta. Itse pidän aika työläänä käyttää useita eri aineita päällekäin rutikuiville silmänympärille ja siksi olenkin ihan tyytyväinen UltraSoothing Eye Serumiin varsinkin nyt, kun voi lisätä uutta Phyto Replenish Oilia (98€)kevyesti silmien ympärille.

Pääasiassa minun piti kertoa YB:n Ultimate Correctorista NYT 39€ (52). Se on saanut ihan suuren innostuksen aikaan. Alunperinhän se on tarkoitettu silmänympäryksen tummuuden peittämiseen, mutta myös muut ihon väri virheet peittyy sillä siististi. Pakkauksessa on kaksi väriä tummenpi ja vaaleampi. Vaaleammalla sadaan neutralisoitua ihon tummuutta ja hyvinkin tumma, hähes musta läiskä katoaa sillä. Sen päälle levitetään kevyesti ihon väristä tummempaa sävyä ja näin saadaan peitetystä kohdasta neutraali. Menetelmä on niin yksin kertainen, että lähes yhdeksänkymppiset asiakkaani tykkäävät sitä käyttää ja hankalat tummat läiskät jää piiloon..

Tuo YB:n Ultimate Corrector ehti loppua lauantaina, mutta saimme sitä heti lisää ja nyt sitä taas löytyy. Seuratkaa nyt tarkkaa mitä kaikkea kivaa meillä on joulutarjouksina, koska yritän kehittää erilaisia tuotepaketteja sekä asiakkaille, mutta myös heidän läheisilleen. Lahjakortteja voitte tulla noutamaan ohi kulkiessanne ja paikalla olemme kello 10.00-17.00, mutta iltaisin olen yleensä työssä noin kello 20-21.00 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti