keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Phyto Replenish Oil oli tänään ensimmäistä päivää myynnissä meillä!

Olette varmaan huomanneet, että olen ihan täpinöissäni tästä uudesta Phyto Replenish Oil (30ml 98€) hoitotuotteesta. Koen, että se on kuin tilattu tämän hetken tarpeisiin. Uutuustuote on aiheuttanut  jo heti ensimmäisenä myyntipäivänä paljon keskustelua ja kommentteja asiakkaiden ja toisten Dermalogican kosmetologien keskuudessa.

Ensimmäisenä asiakkaat ihmettelevät miten aine ei tunnu juurikaan öljyltä, vaan ohuelta nesteeltä joka imeytyy täysin käden selkäänkin. Tuoksu on hyvin mieto ja katoaa heti, kun öljy on levitetty. Phyto Replenish Oil sopii kaikille ihotyypeille joilla on pintakuivuutta ja joilla iho ohenee talvella. Atooppiselle ja herkistyneelle iholle Phyto Replenish Oil on suorastaan lääke, koska niistä ihoista puutuu suojakerrokset alunperinkin. Tuo suojakerroksen vahvistaminen on uutuustuotteen ensisijainen tarkoitus.

Phyto Replenish Oil voidaan käyttää monella eri tavalla riippuen ihon tarpeista. Yli nelikymppiset tarvitsevat lisähehkua ihoonsa ihan päivittäin ja sitä tulee, kun lisää Phyto Replenish Oilin SkinPerfect Primerin joukkoon. Itse laitan aamuisin ensin Phyto Replenish Oilin puhtaalle iholle sen jälkeen Intensive Moisture Balancen ja Hydrablur Primerin ja vielä näiden päälle SkinPerfect Primeriin johon sekoitan pari tippaa Phyto Replenish Oilia. Eikä tuotteita ole yhtään liikaa, vaan iho pysyy mattapintaisena koko päivän. Tässä kannattaa muistaa remonttimiehen ohjeet, että hyvä pohjamaali merkitsee siistissä tuloksessa eniten. Couperosaiholle hyvä suojakerros on todella tärkeää, koska lämmönvaihtelut juuri aiheuttaa pintaverisuonten laajentumista. Phyto Replenish Oil on hyvin tehokas apu couperosaiholle estämään sään aiheuttamia ongelmia.

Phyto Replenish Oilin käytössä ei ole mitään ikärajaa ja alle kolmekymppinen voi sitä  käyttää aamuin illoin. Phyto Replenish Oil ei korvaa Overnight Repair Serumia yöhoitoaineena. Kuivaihoisten ja yli kolmekymppisten kannattaa edelleen käyttää öisin Overnight Repair Serumia ja se on Dermalogican monipuolisin tehotippa. Nämä öljyt ovat erittäin hyvä hoitopari Overnight Repair Serum iltaisin ja Phyto Replenish Oil aamuisin. Phyto Replenish Oilia voi kevyesti käyttää silmänympärykseen, mutta ei yläluomelle josta se saattaa valua silmiin. Poiketkaa lauantaina kokeilemaan uutuutta ja myös uudistettua Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoidetta yökäyttöön. Age Reversal Eye Complex NYT 69€ (86€) on vielä Tähtitarjouksena viikonlopun ylitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti