torstai 1. joulukuuta 2016

Miehet ovat erilaisia

Näin ennen joulua mietitään kuumeisesti joululahjoja läheisille. Lahjakortti kasvohoitoon on aika tyypillinen joululahja ja meillä on paljon vakioasiakkaita, jotka saavat lahjakortin joka joulu. Kaikista eniten meillä menee lahjakortteja jouluna ja toinen sesonki on äitienpäivä. Aika usein on niin, että naiset ostavat lahjakortin toiselle naiselle. Hyvin usein äidit tyttärilleen ja tyttäret äideilleen, tai sisarukset toisilleen.

Moni nainen kasvohoidossa ollessaan alkavat miettiä miten ihana olisi, jos heidän miehensäkin voisivat kokea saman ihanuuden. Kasvohoitohan on suuri nautinto, joka poistaa stressiä ja rentouttaa. Hyvin usein asiakas sanoo ettei rentoudu missään niin hyvin, kuin meillä. Ymmärrän sen hyvin, koska itsekin olen ihan nirvanassa, kun Mari tekee minulle Nanolift hoitoa. Voisi luulla ettei omasa työpaikassaan osaa niin rentoutua, mutta minä olen ainakin ihan muissa maailmoissa. Tämän kokemuksen moni haluaa antaa myös puolisolleen. Miehet ovat kuitenkin erilaisia. Varmaan puolet miehistä ei osaa ollenkaan rentoutua kasvohoidossa eivätkä koe hoitoa yhtään mukavana. Meidän erilaisuutemme tulee huomioida eikä ketään saa pakottaa kasvohoitoon.

Naisille hoidettavana oleminen on jotenkin luontaista ja he pystyvät jo ihan ensimmäiselläkin kerralla uudella kosmetologilla nauttimaan kasvohoidosta ja rentoutumaan hyvin. Naisen hormoonitoiminta kerää helposti nestettä ja kuona-aineita kudoksiin varsinkin vaihdevuosi-iässä ja ennen kuukautisia. Nanolift kasvohoidon näkyvä vaikutus on turvotuksen poistuminen ja kasvot kapenevat silmissä. Miehillä tätä ei tapahdu, niin voimakkaasti, kuin naisilla, koska ihokudos ei kerää nestettä samalla lailla. Hoidosta ei tule yhtä dramaattisen näkyvää tulosta miehille, kuin naisille tulee. Parta vaikeuttaa myös kasvohoidon tekemistä ja kasvohieronta ei tunnu ollenkaan niin hyvältä, kuin naisella. Vaikka parta olisi ihan juuri ajettu se kuitenkin aina tuntuu ja muuttaa kasvohierontakaavaa.

Tilanne on aika kiusallinen sekä kosmetologille, että miehelle itselleen. Moni mies sanoo, että tee lyhimmän kaavan mukaan ja jätä hieronta pois kokonaan. Hieronta voi miehellä tuntua suorastaan epämiellyttävältä juuri tuon parran takia. Ennen lahjakortin ostoa kyselkää ja kuulostelkaa tarkasti haluaako mies tulla kasvohoitoon. Moni mies suojautuu sillä, että sanoo kosmetologilla käynnin olevan naisten hommia. Jossain mielessä se näin onkin ja mies ei ehkä osaa paremmin selittää miksi ei halua hoitoon mennä. Toinen puoli miehistä haluaa tulla kasvohoitoon ja ovat käyneet ihan teini-ikäisestä saakka. Hekään eivät tule rentoutumaan, vaan puhdistuttamaan ihoaan. Huomioikaa nämä asiat, kun suunnittelette lahjakorttia miehellenne. Ehkä he eivät todellakaan pysty hoidosta nauttimaan ja tilanne on ainoastaan kiusallinen.


2 kommenttia:

  1. Moikka! Kommenttini ei kosketa niinkään tätä juttua, vaikkakin kaikki nämä tulee säännöllisesti luettua. :) Pienen toiveen esittäisin pyytäen saada lukea lähitulevaisuudessa juttua Dermalogican uutuustuotteesta, Phyto Replenish Oilista, josta on voinut eri sosiaalisen median kanavista jo hieman lukea. Siitä olisin kiinnostunut lukemaan lisää myös sinun kirjoittamana. :) P.s. Saako/ pitääkö rohtuneita huulia kuoria jollakin talvisaikaan?

    VastaaPoista
  2. Kysyit asiaa juuri sopivalla hetkellä. Uutuustuote Phyto Repleshing Oil (98€) tulee meille myyntiin ensi viikolla. Se lanseerataan 5.12 ja meillä on silloin videokoulutus. Tuote on aivan upea ja olen varma, että se tulee olemaan asiakkaiden suosikkituote. Juttu tänne blogiin tulee myös 5.12.
    Huulia voi kuoria ja se on ihan suositeltavaa Daily Microfoliantilla. Kuorintaa pyöritellään kevyesti huulilla ja sitä voi käyttää myös silmien ympärillä. Siloin, kun huulet ovat pahasti rohtuneet tuo kuivasolukko on hyvä kuoria pois, että huulihoiteet vaikuttaa paremmin.

    Inkeri

    VastaaPoista